L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 6 de julio de 2016ARRÒS MESCLAT (Recepta de Meritxell Iváñez)

Aquest arròs (que no dic paella), l'he fet sobre la marxa.
He posat: 2 filets de tito fresc, 1/2 pimentó roig, 1 carlota, 1 manollet d'alls tendres, 1 cullerada de tomaca fregida, 1 pastilla de caldo, arròs llarg, cúrcuma per donar color, i aigua.
He sofregit amb una miqueta d'oli les verdures, el tito (pavo), després l'arròs, la pastilla de caldo, la cúrcuma i l'aigua. Està molt bo, soltet i gustós.ARROZ MEZCLADO (Receta de Meritxell Iváñez)

Este arroz (que no llamo paella) lo he hecho sobre la marcha.
He puesto: 2 filetes de pavo fresco, 1/2 pimiento rojo, 1 carlota, 1 manojito de ajos tiernos, 1 cucharada de tomate frito, 1 pastilla de caldo, arroz largo, cúrcuma para dar color y agua.
He sofrito con un poquito de aceite las verduras, el pavo, después el arroz, la pastilla de caldo, la cúrcuma y el agua. Está muy bueno, suelto y gustoso.


No hay comentarios:

Publicar un comentario