L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

sábado, 19 de noviembre de 2016




AMANIDA DE PASTA (Recepta de Rafael Corella)


INGREDIENTS
-Pasta de verdures o al gust
-Tiretes de bacon
-Daus de formatge
-Formatge ratllat al gust
Complements: 
- Salsa Roquefort (al gust)
-Salsa de iogurt (al gust)




PREPARACIÓ
Bullir la pasta segons recomanació del fabricant o al gust del consumidor, escórrer i fer-la servir en calent (tèbia) o freda, posar amb un bol i afegir les tiretes de bacon, els daus de formatge i el formatge rallat, remenar i servir, una vegada al plat afegir al gust salsa roquefort o iogurt, o totes dues, amb aquest cas són totes dues, també se li pot afegir una mica de salsa de soja.




ENSALADA DE PASTA (Receta de Rafael Corella)

INGREDIENTES
- Pasta de verduras o al gusto
- Tiras de bacon
- Dados de queso
- Queso rallado al gusto
- Salsa Roquefort (al gusto)
- Salsa de yogur (al gusto)

PREPARACIÓN
Hervir la pasta según recomendación del fabricante o al gusto del consumidor, escurrir y servir en caliente (tibia) o fría, poner en un bol y añadir las tiras de bacon, los dados de queso y el queso rallado, remover y servir, una vez al plato añadir al gusto salsa roquefort o yogur, o ambas, en este caso son ambas, también se le puede añadir un poco de salsa de soja.

No hay comentarios:

Publicar un comentario