L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 31 de mayo de 2016



COCA DE MANZANA Y NUECES SIN AZÚCAR (Receta de Mari Carmen Navarro)


Me gustó mucho la coca que puso Mabel Primo y he hecho la versión light con las cantidades parecidas a las de Mabel, yo he puesto mitad harina normal y mitad copos de avena, me gustan mucho, pero se puede hacer toda con harina normal, eso ya va a gustos. No me ha dado tiempo a hacer la foto con la coca entera..jajaj 



INGREDIENTES
-3 huevos
-1 yogur (el mío de limón)
-1 1/2 vasito de yogur de copos de avena
-1 1/2 vasito de yogur de harina floja
-1/2 vasito de yogur de aceite de girasol
-1/2 sobre de levadura royal
-Edulcorante líquido (que sirva para hornear)
-1 manzana grande golden
-Para decorar nueces, canela y un poco de azúcar



PREPARACIÓN
Batir las claras e ir incorporando las yemas, el aceite y el yogur. Agregar las harinas mezclando con suavidad, y finalmente la manzana. Poner la mezcla en la lata y decorar con las nueces la canela y el azúcar.
Hornear a 170 unos 35-40 minutos.





COCA DE POMA I NOUS SENSE SUCRE (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Em va agradar molt la coca que va posar Mabel Primo i he fet la versió light amb les quantitats semblants a les de Mabel, jo he posat meitat farina normal i meitat flocs de civada, m'agraden molt, però es pot fer tota amb farina normal, açò ja va a gustos. No m'ha donat temps a fer la foto amb la coca sencera..jajaj 

INGREDIENTS
-3 ous
-1 iogurt (el meu de llimó)
-1 1/2 gotet de iogurt de flocs de civada
-1 1/2 vasito de iogurt de farina fluixa
-1/2 vasito de iogurt d'oli de girasol
-1/2 sobre de llevat royal
 


-Edulcorant líquid (que servisca per a enfornar)
 


-1 poma gran golden
 

-Per a decorar nous, canyella i una mica de sucre

PREPARACIÓ


Batre les clares i anar incorporant els rovells, l'oli i el iogurt. Agregar les farines barrejant amb suavitat, i finalment la poma. Posar la mescla en la llanda i decorar amb les nous la canyella i el sucre.
Hornear a 170 uns 35-40 minuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario