FALSES MAGDALENES DE CARABASSETA I CREÏLLA (Recepta de Meritxell Iváñez Seguí)
INGREDIENTS
- 2 carabassetes
- 2 creïlles
- 2 ous
- 1/2 got de llet desnatada
- Sal i pebre
- Formatge ratllat parmesà
- Pernil a taquets
ELABORACIÓ
Pelar i tallar a rodanxes fines les carabassetes i les creïlles. En un bol batre els ous, afegir la llet, la sal, el pebre i el formatge. Després ficar les carabassetes i les creïlles, mescar-ho. En motlles de magdalenes, untar amb un poc de mantega o oli i ficar la mescla dins, després posar per damunt el líquid que ha quedat d'ou i llet, els taquets de pernil i una miqueta més de formatge. Posar al forn a 180º uns 15 minuts.
FALSAS MAGDALENAS DE CALABACÍN Y PATATA (Receta de Meritxell Iváñez Seguí)
INGREDIENTES
- 2 calabacines
- 2 patatas
- 2 huevos
- 1/2 vaso de leche desnatada
- Sal y pimienta
- Queso rallado parmesano
- Jamón a taquitos
ELABORACIÓN
Pelar y cortar con rodajas finas los calabacines y las patatas. En un bol batir los huevos, añadir la leche, la sal, la pimienta y el queso. Después poner los calabacines y las patatas, mezclarlo. En moldes de magdalenas, untar con un poco de mantequilla o aceite y poner la mezcla dentro, después poner por encima el líquido que ha quedado del huevo y la leche, los taquitos de jamón y un poquito más de queso. Poner al horno a 180º unos 15 minutos.
No hay comentarios:
Publicar un comentario