PASTÍS PER OCASIONS "EN APUROS" (Recepta de Pep Cahors)
PERILL!.. TRUCA LA CUNYADA I DIU QUE VINDRÀ A PASAR LA TARDA DE DISSAPTE AMB ELS NEBOTS ENDIMONIATS!
Ante todo mucha calma!.
Estem a día 29 i no tenim ni per magdalenes per la canalla!... Doncs farem un pastis per 3 Euros!..
INGREDIENTS. Buscarem:
-Pa sec.
-Ous.
-Coco ratllat o qualsevol fruits secs que tinguem.
-Sacarina. (Operación bikini).
-Llet desnatada (operación bikini+operación tanga).
-Canyella.
-Mantega o margarina.
ELABORACIÓ "Trejemaneje":
Tallarem el pa sec com si féssim "migas". Ho remullem amb llet i posem ja el coco ratllat.
Ho deixem reposar per que el coco ratllat s'hidrati. Posem 5/6 ous la canyella i la sacarina liquida...empastifem el dit per provar la dolçor i rectifiquem al gust...
Tota la pasterada la passem pel turmix (batedora).
Ho aboquem a un motlle untat amb mantega...
Amb el forn precalfat a 120 graus posem a la part de dalt sense graten ni ventilador....durant un hora i mitja....
NOTA: el pa conserva llevats, per tant es molt probable que pugi la massa, calculeu l'alçada del motlle per no omplir de fum la cuina i algun veí decideixi trucar els bombers.....
I per altra banda quan pugi la massa podeu deixar cinc min més al forn i tanqueu!...quan la massa retorni al seu lloc, retireu del forn, deixeu acabar de refredar fora.
PASTEL PARA OCASIONES EN APUROS (Receta de Pep Cahors)
Peligro! Llama la cuñada y dice que vendrá a pasar la tarde del sábado con los sobrinos endemoniados!
Ante todo mucha calma!
Estamos a día 29 y no tenemos ni para madalenas para los niños...Pues hacemos un pastel por 3 euros!
INGREDIENTES. Buscaremos:
- Pan seco
- Huevos
- Coco rallado o cualquier fruto seco que tengamos.
- Sacarina (Operación bikini)
- Leche desnatada (operación bikini+operación tanga)
- Canela
- Mantequilla o margarina
ELABORACIÓN "Trejemaneje":
Cortamos en pan seco como si hiciésemos migas. Lo remojamos con leche y le ponemos en coco rallado.
Lo dejamos reposar para que el coco se hidrate. Ponemos 5/6 huevos, la canela i la sacarina líquida...metemos el dedo para probar la dulzor y rectificamos al gusto.
Pasamos la pasta por el turmix (batidora)
Lo vertemos en un molde untado con matequilla.
Con el horno precalentado a 120 grados, lo ponemos en la parte de arriba sin gratinador ni ventilador durante una hora y media.
Nota: el pan conserva la levadura, por tanto es muy probable que suba la masa, calculad la altura del molde para no llenar de humo la cocina y algún vecino decida llamar a los bomberos.
Por otra parte, cuando suba la masa, podéis dejar cinco minutos más en el horno y cerráis...cuando la masa vuelva a su sitio, retiráis del horno, dejar acabar de enfriar fuera.
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