L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 31 de mayo de 2016


AMANIDA ÚNICA (Recepta de Meritxell Iváñez Seguí)

Li dic  "única" perquè per mi és plat únic.

INGREDIENTS
- Creïlla bollida i pelada
- Cogombre
- Tomaca
- Panís
- Mescla de canonges, fulla de roure i espinacs
- Tonyina natural
- Olives
- Pernil picat
- Trossets de formatge Idiazábal (un dia és un dia)

PREPARACIÓ
Posar tots els ingredients en una safata i adobar amb sal, julivert picat, vinagre de pona i oli
Ah !! i la safata de l'amanida no és per a mi soles.



ENSALADA ÚNICA (Receta de Meritxell Iváñez Seguí)

Le llamo única porqué para mi es plato único

INGREDIENTES
- Patata hervida y pelada
- Pepino
- Tomate
- Maíz
- Mezcla de canónigos, hoja de roble, espinacas
- Atún natural
- Aceitunas
- Jamón picado
- Trocitos de queso Idiazábal (un día es un día)

PREPARACIÓN
Poner todos los ingredientes en una bandeja y aliñar con sal, perejil picado, vinagre de manzana y aceite. Ah, y la bandeja de la ensalada no es para mi sola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario