PASTA PARA CROQUETAS DE PUCHERO (Receta de Sonia Ramón Palmero)
INGREDIENTES
- Una cebolla
- Harina
- Leche
- Sal y nuez moscada
- Pollo
- Jamón
- Huevo y pan rallado
ELABORACIÓN
Sofreír una cebolla, cuando esté pochada añadir harina (depende de la cantidad) para hacer bechamel. A continuación añadir la leche, sal y nuez moscada rallada. Añadir el pollo, yo en este caso también le he puesto jamón a pizcas. Reservar de un día para otro. Rebozar con huevo y pan rallado, freír en sartén con abundante aceite y servir...buenísimas.
PASTA PER A CROQUETES DE PUTXERO (Recepta de Sonia Ramón Palmero)
INGREDIENTS
- Una ceba
- Farina
- Llet
- Sal i nou moscada
- Pollastre
- Pernil
- Ou i pa ratllat
ELABORACIÓ
Sofregir una ceba, quan estiga blaneta afegir farina (depèn de la quantitat) per a fer beixamel. A continuació afegir la llet, sal i nou moscada ratllada. Afegir el pollastre, jo en aquest cas també li he posat pernil a polsims. Reservar d'un dia per a un altre. Arrebossar amb ou i pa ratllat, fregir en paella amb abundant oli i servir...boníssimes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario