ALCACHOFAS RELLENAS DE FOIE (Receta de Sonia Ramón Palmero)
INGREDIENTES
- Alcachofas
- Foie micuit
- Cebolla frita crujiente
- Crema balsámica
ELABORACIÓN
Pelar y poner a remojo las alcachofas con agua, vinagre y sal. Introducir al horno y tapar con papel de aluminio. Sacarlas y rellenar de foie y espolvorear con cebolla frita crujiente. Volver a introducir 5 minutos más y servir con crema balsámica, en este caso de fresa, muy recomendable.
CARXOFES FARCIDES DE FOIE (Recepta de Sonia Ramón Palmero)
INGREDIENTS
- Carxofes
- Foie micuit
- Ceba fregida cruixent
- Crema balsàmica
ELABORACIÓ
Pelar i posar en remull les carxofes amb aigua, vinagre i sal. Introduir al forn i tapar amb paper d'alumini. Traure-les i emplenar de foie i posar per damunt ceba fregida cruixent. Tornar a introduir 5 minuts més i servir amb crema balsàmica, en aquest cas de maduixa, molt recomanable.
No hay comentarios:
Publicar un comentario