L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 1 de junio de 2016




ALCACHOFAS RELLENAS DE FOIE (Receta de Sonia Ramón Palmero)

INGREDIENTES
- Alcachofas
- Foie micuit
- Cebolla frita crujiente
- Crema balsámica

ELABORACIÓN
Pelar y poner a remojo las alcachofas con agua, vinagre y sal. Introducir al horno y tapar con papel de aluminio. Sacarlas y rellenar de foie y espolvorear con cebolla frita crujiente. Volver a introducir 5 minutos más y servir con crema balsámica, en este caso de fresa, muy recomendable.




CARXOFES FARCIDES DE FOIE (Recepta de Sonia Ramón Palmero)

INGREDIENTS
- Carxofes
- Foie micuit 
- Ceba fregida cruixent
- Crema balsàmica

ELABORACIÓ
Pelar i posar en remull les carxofes amb aigua, vinagre i sal. Introduir al forn i tapar amb paper d'alumini. Traure-les i emplenar de foie i posar per damunt ceba fregida cruixent. Tornar a introduir 5 minuts més i servir amb crema balsàmica, en aquest cas de maduixa, molt recomanable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario