L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 23 de junio de 2016










CARABASSETES AL FORN (Recepta de Pep Cahors)


INGREDIENTS
- Carabassetes
- Carn picada (jo li he posat de gall d'indi, pavo en castellà)
- Tomaca fregida de pot
- Parmesà a dojo (abundant)
- Comí
- Cúrcuma


ELABORACIÓ
Desventrem les carabassetes i les sofregim sols amb el comí, quan comence a ablanar-se afegim la carn picada amb la cúrcuma i després la tomaca, finalment el parmesà.
Acabem de sofregir esperant que reduïsca l'aigua de les carabassetes.
Mentres, haurem posat les carabassetes buides al forn, a foc fluix durant 10-12 minuts.
Retirem les carabassetes i les omplim, les tornem a posar al forn a gratinar a temperatura elevada.

Nota: els vegetarians poden substituir la carn per creïlles xafades.



CALABACINES AL HORNO (Receta de Pep Cahors)


INGREDIENTES
- Calabacines
- Carne picada (yo le he puesto de pavo )
- Tomate frito de bote
- Parmesano abundantemente
- Comino
- Cúrcuma

ELABORACIÓN
Retiramos la carne a los calabacines y la sofreímos sólo con el comino, cuando empiece a ablandarse añadimos la carne picada con la cúrcuma y después el tomate, finalmente el parmesano.
Acabamos de sofreír esperando que reduzca el agua de los calabacines.
Mientras, habremos puesto los calabacines vacíos al horno, a fuego flojo durante 10-12 minutos.
Retiramos los calabacines y las llenamos, las volvemos a poner al horno a gratinar a temperatura elevada.

Nota: los vegetarianos pueden sustituir la carne por patatas chafadas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario