FIDEUÀ DE CARN (Recepta de Maria Ribelles)
INGREDIENTS
- Magre
- Pit de pollastre
- Llonganisses
- Verdures: alls tendres, carxofes, bolets, xampinyons, porros, tomaca
- Piverroig
- Fideus (del núm 2)
- Caldo de pollastre
- Paté
ELABORACIÓ
Es fregeix el magre, el pit de pollastre i les llonganisses.
A continuació es fregeixen les verdures. Quan estiguen fetes, s'afegeix el piverroig i els fideus. A continuació s'afegeix el caldo de pollastre. Una vegada està fet, es ratlla paté per damunt de tot el caldero. Està boníssim.
FIDEUÀ DE CARNE (Receta de Maria Ribelles)
INGREDIENTES
- Magro
- Pechuga
- Longanizas
- Verduras: ajos tiernos, alcachofas, setas, champiñones, puerros, tomate
- Pimentón
- Fideos (del núm 2)
- Caldo de pollo
- Paté
ELABORACIÓN
Se fríe el magro, la pechuga y las longanizas.
A continuación se fríen las verduras. Cuando estén hechas, se añade el pimentón y los fideos. A continuación se añade el caldo de pollo. Una vez está hecho, se ralla paté por encima de todo el caldero. Está buenísimo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario