L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

sábado, 4 de junio de 2016







FIDEUÀ DE CARN (Recepta de Maria Ribelles)

INGREDIENTS
- Magre
- Pit de pollastre
- Llonganisses
- Verdures: alls tendres, carxofes, bolets, xampinyons, porros, tomaca
- Piverroig
- Fideus (del núm 2)
- Caldo de pollastre
- Paté

ELABORACIÓ
Es fregeix el magre, el pit de pollastre i les llonganisses.
A continuació es fregeixen les verdures. Quan estiguen fetes, s'afegeix el piverroig i els fideus. A continuació s'afegeix el caldo de pollastre. Una vegada està fet, es ratlla paté per damunt de tot el caldero. Està boníssim.



FIDEUÀ DE CARNE (Receta de Maria Ribelles)

INGREDIENTES
- Magro
- Pechuga
- Longanizas
- Verduras: ajos tiernos, alcachofas, setas, champiñones, puerros, tomate
Pimentón

- Fideos (del núm 2)
- Caldo de pollo

- Paté

ELABORACIÓN
Se fríe el magro, la pechuga y las longanizas.
A continuación se fríen las verduras. Cuando estén hechas, se añade el pimentón y los fideos. A continuación se añade el caldo de pollo. Una vez está hecho, se ralla paté por encima de todo el caldero. Está buenísimo.


No hay comentarios:

Publicar un comentario