AMANIDA DIFERENT (Recepta de Meritxell Iváñez)
INGREDIENTS
- Creïlles de pot
- Batxoqueta bobi de pot
- Tomaca
- Olives negres sense pinyol
- Pastanaga
- Cogombres en vinagre
- Espàrrecs
- 2 cullerades de salsa grega (iogurt grec, sal, vinagre de poma i pebre mòlt)
ELABORACIÓ
Tallar tot menudet i barretjar-ho amb la salsa. emplatar i a menjar. Jo he ficat de pot les creïlles i les batxoquetes, per que no tenia ganes de posar-me a pelar i bullir.
ENSALADA DIFERENTE (Receta de Meritxell Iváñez)
INGREDIENTES
- Patatas de bote
- Judía redonda de bote
- Tomate
- Olivas negras sin hueso
- Zanahoria
- Pepinos en vinagre
- Espárragos
- 2 cucharadas de salsa griega (yogur griego, sal, vinagre de manzana y pimienta molida)
ELABORACIÓN
Cortar todo pequeñito y mezclarlo con la salsa, emplatar y comer. Yo he puesto de bote las patatas y las judías, no tenía ganas de ponerme a pelar y hervir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario