L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

viernes, 17 de junio de 2016



BIZCOCHO DE NUECES, CHOCOLATE Y PLÁTANO- THERMOMIX (Receta de Ellen James)


INGREDIENTES
– 75 gr. de chocolate fondant
– 75 gr. nueces
– 150 gr. de mantequilla a temperatura ambiente
– 150 gr. de azúcar
– 1 sobre de azúcar avainillado o una cucharadita de extracto de vainilla
– 3 huevos
– 150 gr. de harina de repostería
– 1/2 sobre de levadura Royal
– 1 pellizco de sal
– 3-4 plátanos (250-300 gr.) (yo puse tres)

PREPARACIÓN
Precalentamos el horno a 180º.
En el vaso, echamos el chocolate en trozos y lo trituramos pulsando tres veces el botón Turbo. No tienen que quedar trozos muy pequeños. Reservamos en un bol.
Sin lavar el vaso, echamos las nueces y las trituramos durante 3 segundos, a velocidad 4. Las volcamos en el bol en el que tenemos reservado el chocolate.
Sin lavar el vaso, añadimos la mantequilla (yo la puse en un pirex e el horno que se estaba precalentando), el azúcar, el azúcar avainillado o extracto de vainilla y los huevos. Programamos 25 segundos, a velocidad 4.
Agregamos la harina, la levadura, la sal y los plátanos cortados en rodajas. Programamos 10 segundos, a velocidad 4.
Incorporamos el chocolate y las nueces reservadas. Programamos 5 segundos, a velocidad 3. Si no se ha mezclado bien, lo terminamos de hacer con la espátula.
Vertemos esta mezcla en el molde engrasado y con la espátula alisamos la superficie y repartimos bien la masa por todo el molde.
Horneamos durante 30 minutos, a 180º. El tiempo dependerá del tipo de horno que tengamos. Antes de sacarlo lo pincharemos con un palillo y si sale limpio es que ya está hecho. Si no es así lo dejamos unos minutos más.
Sacamos del horno, desmoldamos y dejamos que enfríe sobre una rejilla.



BESCUIT DE NOUS, XOCOLATA I PLÀTAN- THERMOMIX (Recepta d'Ellen James)

INGREDIENTS
– 75 gr. de xocolata fondant
– 75 gr. nous
– 150 gr. de mantega a temperatura ambient
– 150 gr. de sucre
– 1 sobre de sucre avainillaT o una culleradeta d'extracte de vainilla
– 3 ous
– 150 gr. de farina de rebosteria
– 1/2 sobre de llevat Royal
– 1 pessic de sal
– 3-4 plàtans (250-300 *gr.) (jo vaig posar tres)

PREPARACIÓ
Precalfem el forn a 180º.
En el got, tirem la xocolata en trossos i el triturem prement tres vegades el botó Turbo. No han de quedar trossos molt xicotets. Reservem en un bol.
Sense llavar el got, tirem les nous i les triturems durant 3 segons, a velocitat 4. Les bolquem en el bol en el qual tenim reservat la xocolata.
Sense llavar el got, afegim la mantega (jo la vaig posar en un pirex i el forn que s'estava precalfat), el sucre, el sucre avainillat o extracte de vainilla i els ous. Programem 25 segons, a velocitat 4.
Agreguem la farina, el llevat, la sal i els plàtans tallats en rodanxes. Programem 10 segons, a velocitat 4.
Incorporem la xocolata i les nous reservades. Programem 5 segons, a velocitat 3. Si no s'ha barrejat bé, ho acabem de fer amb l'espàtula.
Aboquem aquesta mescla en el motle greixat i amb l'espàtula allisem la superfície i repartim bé la massa per tot el motle.
Al forn durant 30 minuts, a 180º. El temps dependrà del tipus de forn que tinguem. Abans de traure-ho ho punxarem amb un escuradents i si ix net és que ja està fet. Si no és així ho deixem uns minuts més.
Traiem del forn, desemmotllem i deixem que refrede sobre una reixeta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario