L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

sábado, 4 de junio de 2016



BACALAO AL HORNO (Receta de Sonia Ramón Palmero)

INGREDIENTES
- Bacalao
- Verduras: patata, cebolla, pimiento verde, pimiento rojo
- Sal y pimentón
- Ajoaceite 
- Perejil y ajo

ELABORACIÓN
Poner a remojo el bacalao 24 horas. Precalentar e introducir las verduras, sazonar con sal y pimentón, en 15-20 minutos estará (depende del horno) A continuación añadimos el bacalao, yo lo unto de ajoaceite, perejil y ajo y en 10-15 minutos, está hecho. A disfrutar!




BACALLÀ Al FORN (Recepta de Sonia Ramón Palmero)

INGREDIENTS
- Bacallà
- Verdures: creïlla, ceba, pebrot verd, pebrot roig
- Sal i pimentó


- Allioli
- Julivert i all


ELABORACIÓ
Posar en remull el bacallà 24 hores. Precalfar i introduir les verdures, assaonar amb sal i pimentó, en 15-20 minuts estarà (depèn del forn) A continuació afegim el bacallà, jo l'unte d'allioli, julivert i all i en 10-15 minuts, està fet. A gaudir!


No hay comentarios:

Publicar un comentario