BACALAO AL HORNO (Receta de Sonia Ramón Palmero)
INGREDIENTES
- Bacalao
- Verduras: patata, cebolla, pimiento verde, pimiento rojo
- Sal y pimentón
- Ajoaceite
- Perejil y ajo
ELABORACIÓN
Poner a remojo el bacalao 24 horas. Precalentar e introducir las verduras, sazonar con sal y pimentón, en 15-20 minutos estará (depende del horno) A continuación añadimos el bacalao, yo lo unto de ajoaceite, perejil y ajo y en 10-15 minutos, está hecho. A disfrutar!
BACALLÀ Al FORN (Recepta de Sonia Ramón Palmero)
INGREDIENTS
- Bacallà
- Verdures: creïlla, ceba, pebrot verd, pebrot roig
- Sal i pimentó
- Allioli
- Julivert i all
ELABORACIÓ
Posar en remull el bacallà 24 hores. Precalfar i introduir les verdures, assaonar amb sal i pimentó, en 15-20 minuts estarà (depèn del forn) A continuació afegim el bacallà, jo l'unte d'allioli, julivert i all i en 10-15 minuts, està fet. A gaudir!
No hay comentarios:
Publicar un comentario