L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 7 de junio de 2016



MERLUZA A LA PLANCHA CON GARBANZOS MORUNOS (Receta de Ramón Rus Mora)

INGREDIENTES (4 personas)

- 4 rodajas gruesas de merluza, de unos 5 centímetros cada una
- 1 Bote de 1/2 kg. de garbanzos cocidos. Yo compro la marca EL NAVARRICO, gordos, muy suaves y cremosos.
- 1 cebolla mediana
- 1 pimiento rojo mediano
- Una cucharadita de pimentón dulce o picante, al gusto.
- Una cucharadita de comino molido.
- Una cucharadita de mezcla de pimienta blanca, negra, blanca y verde,


ELABORACIÓN
Picamos la cebolla y el pimiento, no muy pequeño y lo rehogamos con un poquito de aceite, añadimos la cucharadita de pimentón, el comino molido y la mezcla de pimientas. Escurrimos y lavamos bien los garbanzos con abundante agua. Cuando la cebolla y el pimientos estén blandos añadimos los garbanzos, los rehogamos un poquito y añadimos un vaso de agua y que cuezan unos 15 minutos a fuego suave para que se impregnen bien los garbanzos.
Hacemos la merluza a la plancha, a fuego medio, más o menos unos 7 minutos por cada lado para que nos quede jugosa. y emplatamos.


LLUÇ A lA PLANXA AMB CIGRONS MORUNOS (Recepta de Ramón Rus Mora)

INGREDIENTS (4 persones)
- 4 rodanxes gruixudes de lluç, d'uns 5 centímetres cadascuna
- 1 Pot d'1/2 kg. de cigrons cuits. Jo compre la marca EL NAVARRICO, grossos, molt suaus i cremosos.
- 1 ceba mitjana
- 1 pimentó roig mitjà
- Una culleradeta de pimentó dolç o picant, al gust.
- Una culleradeta de comí mòlt.
- Una culleradeta de mescla de pebre blanc, negra, blanca i verd,

ELABORACIÓ
Piquem la ceba i el pebrot, no gaire xicotet i ho ofeguem amb una miqueta d'oli, afegim la culleradeta de pimentó, el comí mòlt i la mescla de pebres. Escorrem i llavem bé els cigrons amb abundant aigua. Quan la ceba i el pebrots estiguen blans afegim els cigrons, els ofeguem una miqueta i afegim un got d'aigua i que coguen uns 15 minuts a foc suau perquè s'impregnen ben els cigrons.
Fem el lluç a la planxa, a foc mitjà, més o menys uns 7 minuts per cada costat perquè ens quede sucosa. i emplatem.

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