ARROZ A BANDA A MI ESTILO (Receta de Sonia Ramón Palmero)
- Cabezas de pescado, huesos, o incluso algún pescado barato (morralla)
- Clóchinas
- Ajos
- Gambones, calamar (o sepia) y gamba pelada
- Azafrán
- Avecrem de pescado
- Arroz
ELABORACIÓN
Para hacer el caldo, poner a hervir las cabezas de pescados, huesos, algún pescado barato. Yo también hiervo las clóchinas y las separo de la concha (luego las reservamos)
Sofreír los ajos a trocitos y el marisco, y verter el caldo reservado. Sazonar con sal, azafrán y avecrem de pescado. En cuanto hierva, agregar el arroz.
ARRÒS A BANDA AL MEU ESTIL (Recepta de Sonia Ramón Palmero)
- Caps de peix, ossos, o fins i tot algun peix barat (morralla)
- Clótxines
- Alls
- Gambons, calamar (o sèpia) i gamba pelada
- Safrà
- Avecrem de pescat
- Arròs
ELABORACIÓ
Per a fer el brou, posar a bullir els caps de peixos, ossos, algun peix barat. Jo també bull les clótxines i les separe de la closca (després les reservem)
Sofregir els alls a trossets i el marisc, i abocar el brou reservat. Assaonar amb sal, safrà i avecrem de peix. Quan bulla, agregar l'arròs.
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