L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 7 de junio de 2016




ARROZ A BANDA A MI ESTILO (Receta de Sonia Ramón Palmero)

- Cabezas de pescado, huesos, o incluso algún pescado barato (morralla)
- Clóchinas
- Ajos
- Gambones, calamar (o sepia)  y gamba pelada
- Azafrán
- Avecrem de pescado
- Arroz

ELABORACIÓN
Para hacer el caldo, poner a hervir las cabezas de pescados, huesos, algún pescado barato. Yo también hiervo las clóchinas y las separo de la concha (luego las reservamos) 
Sofreír los ajos a trocitos y el marisco, y verter el caldo reservado. Sazonar con sal, azafrán y avecrem de pescado. En cuanto hierva, agregar el arroz.




ARRÒS A BANDA AL MEU ESTIL (Recepta de Sonia Ramón Palmero)

- Caps de peix, ossos, o fins i tot algun peix barat (morralla)
- Clótxines
- Alls
- Gambons, calamar (o sèpia)  i gamba pelada
- Safrà
- Avecrem de pescat
- Arròs

ELABORACIÓ
Per a fer el brou, posar a bullir els caps de peixos, ossos, algun peix barat. Jo també bull les clótxines i les separe de la closca (després les reservem) 
Sofregir els alls a trossets i el marisc, i abocar el brou reservat. Assaonar amb sal, safrà i avecrem de peix. Quan bulla, agregar l'arròs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario