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viernes, 17 de junio de 2016



SANWICH CROQUE-MONSIEUR (Receta de Pili Alonso)

Todos los días veo este sanwich por internet y anoche me decidí hacerlo y nos encantó.

INGREDIENTES
- Para la salsa bechamel: harina, pimiienta, sal, leche y nuez moscada
- Jamón york
- Queso gruyere rallado

ELABORACIÓN 
Hacemos la salsa bechamel, ni líquida ni espesa.
Untamos una rebanada de pan  con bechamel.
Añadimos el queso rallado y encima el jamón york.
Cogemos otra rebanada y la untamos de bechamel, y tapamos el sanwich.
A continuación untamos con bechamel la tapa por arriba, le ponemos queso rallado y al horno hasta que se dore un poco.




SANWICH CROQUE-MONSIEUR (Recepta de Pili Alonso)

Tots els dies veig aquest sanwich per internet i anit em vaig decidir fer-ho i ens va encantar.

INGREDIENTS
- Per a la salsa beixamel: farina, pebre, sal, llet i nou moscada
- Pernil dolç
- Formatge gruyere ratllat

ELABORACIÓ 
Fem la salsa beixamel, ni líquida ni espessa.
Untem una llesca de pa  amb beixamel.
Afegim el formatge ratllat i damunt el pernil dolç.
Agafem una altra llesca i la untem de beixamel, i tapem el sanwich.
A continuació untem amb beixamel la tapa per a dalt, li posem formatge ratllat i al forn fins que es daure un poc.

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