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domingo, 5 de junio de 2016



CARRILLERAS AL HORNO (Receta de Ellen James)


Ayer hice unas carrilleras que por lo visto estaban espectaculares. Yo no las probé porque estaba tan cansada que preferí irme a la cama. Pero según me cuentan mereció la pena el curre de cortar todas las verduritas.
Por supuesto os pongo la foto en crudo, la de las carrilleras hechas ya no me dió tiempo a hacerla 

INGREDIENTES
-4 carrillera de cerdo 
-4 cebollas tiernas
-4 pimientos italiano 
-2 tomates de pera maduros
-2 patatas grandes a gajos
-Sal 
-Aceite de oliva Virgen 
-Romero molido
-Pimienta molida 
-1 chorro generoso de vino tinto



ELABORACIÓN
En una fuente de horno ponemos en el fondo la cebolla cortada a rodajas.Encima colocamos el pimiento italiano y el tomate, lavados y troceados. Ponemos encima la carrillera de cerdo y la patata cortada a gajos.
Espolvoreamos con el romero, la pimienta, sal, rociamos con el vino y el aceite de oliva y metemos al horno (previamente calentado a 200 grados con la parte de arriba y abajo encendidas) durante una hora.






GALTES Al FORN (Recepta d'Ellen James)

Ahir vaig fer unes galtes que segons sembla estaven espectaculars. Jo no les vaig provar perquè estava tan cansada que vaig preferir anar-me al llit. Però segons m'expliquen va merèixer la pena el curre de tallar totes les verduretes.
Per descomptat voss pose la foto en cru, la de les galtes fetes ja no em va donar temps a fer-la 

INGREDIENTS
-4 galtes de porc 
-4 cebes tendres
-4 pebrots italià 
-2 tomaques de pera madurs
-2 creïlles grans a grillons
-sal
-Oli d'oliva Verge 
-Romero mòlt
-Pebre mòlt 
-1 doll generós de vi negre

ELABORACIÓ
En una font de forn posem en el fons la ceba tallada a rodanxes.Damunt col·loquem el pebrot italià i la tomaca, llavats i trossejats. Posem damunt la galta de porc i la creïlla tallada a grillons.
Escampem amb el romaní, el pebre, sal, ruixem amb el vi i l'oli d'oliva i fiquem al forn (prèviament calfat a 200 graus amb la part d'a dalt i a baix enceses) durant una hora.

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