L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

sábado, 4 de junio de 2016



TARTA DE FLAN Y CHOCOLATE  (Receta de Mari Carmen Navarro)


Esta tarta la había visto publicada ya unas cuantas veces y hoy no me he podido resistir... la he hecho con los ingredientes que tenía en casa...No tenia chocolate puro y he puesto uno con leche y almendras, hacía tanto que no comía dulce que me ha sabido genial!



INGREDIENTES
-Galletas tipo digestive
-1 sobre de preparado para hacer natillas
-1/2 litro de leche
-120 gr de chocolate (el mío con leche y almendras)
-120 de nata
-Café 



PREPARACIÓN
Preparar el sobre de natillas con la leche.
Poner en el fondo del recipiente las galletas y mojarlas bien con el café.
Poner encima el flan y dejar que enfríe un poco.
Mientras deshacer el chocolate y la nata a fuego suave, como el mío tenía almendras lo he triturado un poco.
Poner el chocolate por encima de flan y dejar enfriar.





PASTÍS DE FLAM I XOCOLATA  (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Aquest pastís l'havia vist publicada ja unes quantes vegades i avui no m'he pogut resistir... l'he fet amb els ingredients que tenia a casa...No tènia xocolata pura i he posat un amb llet i ametles, feia tant que no menjava dolç que m'ha sabut genial!

INGREDIENTS
-Galetes tipus digestive
-1 sobre de preparat per a fer natilles
-1/2 litre de llet
-120 gr de xocolata (el meu amb llet i ametles)
-120 de nata
-Cafè 

PREPARACIÓ
Preparar el sobre de natilles amb la llet.
Posar en el fons del recipient les galetes i banyar-les bé amb el cafè.
Posar damunt el flam i deixar que refrede una mica.
Mentre desfer la xocolata i la nata a foc suau, com el meu tenia ametles ho he triturat una mica.

Posar la xocolata per sobre de flam i deixar refredar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario