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jueves, 30 de junio de 2016


QUICHE LORRAINE (Receta de Sonia Ramón Palmero)

INGREDIENTES
- Masa quebrada
- 1 puerro
- Tiras de bacon
- 5 huevos
- Un brick de nata
- Medio paquete largo de queso rallado de 250 g


ELABORACIÓN
Hornear la masa quebrada a 180°, mientras sofreír un puerro,  cuando esté doradito añadir tiras de bacon. En este momento es cuando yo saco la masa del horno. Batir los huevos y la nata, añadir queso rallado, salpimentar y añadir el puerro y bacon ya sofrito. Hornear hasta que esté dorado. Cada cual tiene un gusto a nosotros nos gusta blanquito.




QUICHE LORRAINE (Recepta de Sonia Ramón Palmero)

INGREDIENTS
- Massa quebrada
- 1 porro
- Tires de bacó
- 5 ous
- Un brick de nata
- Mig paquet llarg de formatge ratllat de 250 g


ELABORACIÓ

Enfornar la massa feta fallida a 180°, mentre sofregir un porro,  quan estiga doradeta afegir tires de bacó. En aquest moment és quan jo trac la massa del forn. Batre els ous i la nata, afegir formatge ratllat, salpebrar i afegir el porro i bacó ja sofregit. Enfornear fins que estiga daurat. Cadascú té un gust a nosaltres ens agrada blanquet.

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