L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 30 de junio de 2016



PISTO DE VERDURAS CASERO (Receta de Sonia Ramón Palmero)

INGREDIENTES
- 1 Cebolla
- 1 Pimiento rojo
- 1 Pimiento verde
- 1 Calabacín
- 1 Berenjena
- Tomate entero pelado de bote (bote y medio de los grandes)
- Se puede añadir piñones 

ELABORACIÓN
Sofreír la cebolla, retirar, sofreír el pimiento rojo y verde a trocitos, calabacín y berenjena en el mismo aceite. Vamos añadiendo aceite si hiciera falta. Apartar cuando esté casi hecho y freír el tomate entero pelado e ir picando. Cuando esté el tomate añadir las verduras y dar un último toque. Se puede añadir piñones, de ser así, sofreír antes de nada. Está riquísimo y sirve para acompañar carne, pescado, huevo frito...




PISTO DE VERDURES CASOLÀ (Recepta de Sonia Ramón Palmero)

INGREDIENTS
- 1 Ceba
- 1 Pimentó roig
- 1 Pimentó verd
- 1 Carabasseta
- 1 Albergínia
- Tomaca sencera pelada de pot (pot i mitjà dels grans)
- Es pot afegir pinyons 

ELABORACIÓ
Sofregir la ceba, retirar, sofregir el pimentó roig i verd a trossets, carabasseta i albergínia en el mateix oli. Anem afegint oli si fos necessari. Apartar quan estiga quasi fet i fregir la tomaca sencera pelada i anar picant. Quan estiga la tomaca afegir les verdures i donar un últim toc. Es pot afegir pinyons, en aquest cas, sofregir abans de res. Està boníssim i serveix per a acompanyar carn, peix, ou fregit...

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