L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 19 de diciembre de 2016




COCA SALADA (Recepta de Senti Monrós)

INGREDIENTS
- 4 ous
- Sal, pebre i orenga
- 160 g farina de força
- Un sobre de llevat Royal
- 2 llaunes de tonyina sense l'oli
- 2 llaunes d'anxoves sense l'oli
- 2 llaunes xicotetes d'olives negres
- Safaina (pisto casolà de consum)
- 30 g de formatge ratllat

ELABORACIÓ
Batre els ous amb la sal, pebre i l'orenga, incorporar la farina, el rent i  mesclar. Incorporem la resta de ingredients i mesclar tot be. Posar en el motle, empolvorar amb formatge ratllat i el forn (que estiga precalfat) uns 30 minuts més o menys, depén del forn.




COCA SALADA (Receta de Senti Monrós)

INGREDIENTES
- 4 huevos
- Sal, pimienta y orégano
- 160 g de harina de fuerza
- Un sobre de levadura Royal
- 2 latas de anchoas sin el aceite
- 2 latas de atún sin el aceite
- 2 botes pequeñitos de aceitunas negras
- Safaina (pisto casero de Consum)
- 30 g de queso rallado

ELABORACIÓN
Batir los huevos con la sal, la pimienta y el orégano, incorporar la harina, la levadura y mezclar. Incorporamos el resto de ingredientes y mezclar bien. Poner en el mode y espolvorear con el queso rallado y al horno (que esté precalentado) unos 30 minutos más o menos, depende del horno.

No hay comentarios:

Publicar un comentario