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viernes, 30 de diciembre de 2016





PASTÍS FRED DE SALMÓ FUMAT (Recepta de Cruz Bayarri)

Us deixe una de les receptes que vaig fer per a aquestes festes. Es tracta d'un pastís molt suau, fins i tot si no us agrada molt el salmó crec que us agradarà, a més es pot deixar fet el dia d'abans. La recepta la vaig traure d'internet.

INGREDIENTS
- 200 g de salmó fumat
- 2 iogurts naturals sense sucre
- 125 g de nata per a cuinar o per a postres
- 6 fulles de gelatina
- la ralladura de mitja llima
- sal i pebre
- per a decorar: salmó fumat, magrana, succedani de caviar, enciam, cibulet etc


ELABORACIÓ
Posem a hidratar en aigua freda les fulles de gelatina.
En un bol posem el salmó, els iogurts, la ralladura de llimó i la meitat de la nata.
Calfem en el micro l'altra meitat de nata, escorrem la gelatina i la dissolem en la nata. Incorporem la nata amb la resta d'ingredients. 
Afegim sal i pebre.
Triturem amb una batedora de mà encara que també es pot fer en un pitxer batedora com vaig fer jo.
Provem i rectifiquem de sal i pebre si fóra necessari.
Aboquem en un motle untat amb mantega o oli (motle de 20 cm), si és de silicona com el meu, se vos desemmotllarà sense problemes.
Ho deixem quallar en la nevera.




PASTEL FRÍO DE SALMÓN AHUMADO (Receta de Cruz Bayarri)

Os dejo una de las recetas que hice para estas fiestas. Se trata de un pastel muy suave, incluso si no os gusta mucho el salmón creo que os gustará, además se puede dejar hecho el día de antes. La receta la saqué de internet.

INGREDIENTES
- 200 g de salmón ahumado
- 2 yogures naturales sin azúcar
- 125 g de nata para cocinar o para postres
- 6 hojas de gelatina
- la ralladura de medio limón
- sal y pimienta
- para decorar: salmón ahumado, granada, sucedáneo de caviar, lechuga, cebollino etc


ELABORACIÓN
Ponemos a hidratar en agua fría las hojas de gelatina.
En un bol ponemos el salmón, los yogures, la ralladura de limón y la mitad de la nata.
Calentamos en el micro la otra mitad de nata, escurrimos la gelatina y la disolvemos en la nata. Incorporamos la nata con el resto de ingredientes. 
Añadimos sal y pimienta.
Trituramos con una batidora de mano aunque también se puede hacer en una jarra batidora como hice yo.
Probamos y rectificamos de sal y pimienta si fuese necesario.
Vertemos en un molde untado con mantequilla o aceite (molde de 20 cm), si es de silicona como el mío, se os desmoldará sin problemas.
Lo dejamos cuajar en la nevera.

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