TARTALETAS DE PUERROS (Receta de Pili Alonso)
INGREDIENTES
-2 puerros
-1ajo
-1 cucharada de manteca de cerdo
-1/2 litro de nata de cocinar
-Tartaletas
-Sal, tomillo y pimienta.
TREJEMANEJE
Se cortan los puerros y el ajo a trocitos pequeños, y se pocha en una sartén previamente precalentada con la manteca de cerdo. Cuando ya está pochado se le añade la nata, la sal, el tomillo y la pimienta. Se le va dando vuelta para que no se pegue y se deja cocer unos minutos hasta que espese. Dejamos enfriar y rellenamos las tartaletas. Hacedlo, es un acompañamiento muy rico!
TARTALETES DE PORROS (Recepta de Pili Alonso)
INGREDIENTS
-2 porros
-1all
-1 cullerada de llard de porc
-1/2 litre de nata de cuinar
-Tartaletes
-Sal, timó i pebre.
TREJEMANEJE
Es tallen els porros i l'all a trossets xicotets, i s'ofega en una paella prèviament precalfada amb el llard de porc. Quan ja està ofegat se li afig la nata, la sal, el timó i el pebre. Se li va donant la volta perquè no es pegue i es deixa coure uns minuts fins que espessisca. Deixem refredar i emplenem les tartaletes. Feu-ho, és un acompanyament molt bo!
No hay comentarios:
Publicar un comentario