L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 13 de octubre de 2016








ARROZ CON ACELGAS (Receta de Lau Ra RC)
Hola amigas hoy he hecho un plato muy típico, un arroz con acelgas. Lo bonito es que lo he realizado íntegramente con verduras de la huerta valenciana. De un chico que te lleva la verdura a casa,  las verduras del tío pep. Era la primera vez que pedíamos, algunas cosas no nos han convencido pero otras como las acelgas ha sido un manjar.
La verdad es que no tiene mucho misterio la receta.


INGREDIENTES (para 2)
-Cebolla 
-Ajo 
-Acelgas
-100 grms de arroz 
-1'5 de agua
-Aceite de oliva 
-Un tomatito rallado 
-Pimentón de la vera
-Hebras de azafrán 
-Y un par de hojitas de laurel


ELABORACIÓN
Sofríes la cebolla, pones el tomate y lo sofríes, luego las acelgas y las sofríes. Echas el pimentón y el azafrán, echas el agua, la hoja de laurel y sal. Podéis echarle una pastilla de caldo. Deja media hora hervir. Pruebas de sal y echas el arroz, 20 minutos a fuego suave. Deliciosa, no ha quedado ni el caldito.



ARRÒS AMB BLEDES (Recepta de Lau Ra RC)
Hola amigues avui he fet un plat molt típic, un arròs amb bledes. El bonic és que ho he realitzat íntegrament amb verdures de l'horta valenciana. D'un xic que et porta la verdura a casa,  les verdures del tio Pep. Era la primera vegada que demanàvem, algunes coses no ens han convençut però unes altres com les bledes ha sigut un manjar.
La veritat és que no té molt misteri la recepta.

INGREDIENTS (per a 2)
-Ceba 
-All 
-Bledes
-100 grms d'arròs 
-1'5 d'aigua
-Oli d'oliva 
-Una tomateta ratllada
-Pimentó de la Vera
-Brins de safrà 
-I un parell de fulles de llorer

ELABORACIÓ
Sofregeixes la ceba, poses la tomaca i ho sofregeixes, després les bledes i les sofregeixes. Tires el pimentó i el safrà, tires l'aigua, la fulla de llorer i sal. Podeu tirar-li una pastilla de brou. Deixa mitja hora bullir. Proves de sal i tires l'arròs, 20 minuto
s a foc suau. Deliciosa, no ha quedat ni el caldo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario