L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 19 de octubre de 2016



MERLUZA A LA VIZCAÍNA (Receta de Pili Alonso)

INGREDIENTES
- Merluza
- Aceite
- 3 ajos
- Pimienta
- Sal y perejil
- Harina
- Medio vaso de agua


ELABORACIÓN

Salpimentamos la merluza la pasamos por harina y la ponemos en la cazuela.
Picamos los ajos con el perejil y ponemos aceite, ni poco ni mucho. 
Lo echamos por encima de la merluza con el agua y lo ponemos a hervir, cuando levante el hervor lo ponemos a fuego lento unos 15 a 20 minutos, rectificamos de sal y a comer.




LLUÇ A la BISCAINA (Recepta de Pili Alonso)

INGREDIENTS
- Lluç
- Oli
- 3 alls
- Pebre
- Sal i julivert
- Farina
- Mig got d'aigua


ELABORACIÓ
Salpebrem el lluç la passem per farina i la posem en la cassola.
Piquem els alls amb el julivert i posem oli, ni poc ni molt. 

Ho tirem per sobre del lluç amb l'aigua i ho posem a bullir, quan alce el bull ho posem a foc lent uns 15 a 20 minuts, rectifiquem de sal i a menjar.

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