L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 6 de octubre de 2016



MERLUZA EN SALSA CON GUISANTES ( Recepta de Mari Carmen Navarro)


Para la cena de esta noche...



INGREDIENTES
-Merluza
-1 ajo
-1 cebolla
-Guisantes
-Perejil
-Vino blanco
-Agua o fumet
-1 cucharada de harina
-1 huevo duro
-Aceite, sal y guindilla en polvo



PREPARACIÓN
-Rehogar el aceite y la cebolla, poner el vino y dejar reducir por completo, añadir la cucharada de harina y dar unas vueltas para que no sepa a crudo, añadir el agua (no tenía fumet), el perejil y los guisantes y dejar un ratito a fuego suave para que se cocinen los guisantes, poner al punto de sal y espolvorear un poco de guindilla.
Cuando esté poner las cortadas de merluza y cocinar a fuego suave, dar la vuelta para que se haga por los dos lados, agregar el huevo, y listo.





LLUÇ EN SALSA AMB PÈSOLS ( Encobreix de Mari Carmen Navarro)

Per al sopar d'aquesta nit...

INGREDIENTS
-Lluç
-1 all
-1 ceba
-Pèsols
-Julivert
-Va venir blanc
-Aigua o fumet
-1 cullerada de farina
-1 ou dur
-Oli, sal i guindilla en pols

PREPARACIÓ
-Ofegar l'oli i la ceba, posar el vi i deixar reduir per complet, afegir la cullerada de farina i donar unes voltes perquè no sàpia a cru, afegir l'aigua (no tenia fumet), el julivert i els pèsols i deixar una estoneta a foc suau perquè es cuinen els pèsols, posar al punt de sal i escampar una mica de guindilla.

Quan estiga posar les tallades de lluç i cuinar a foc suau, donar la volta perquè es faça pels dos costats, agregar l'ou, i llest.

No hay comentarios:

Publicar un comentario