L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 11 de octubre de 2016

OLI AROMÀTIC (Recepta de Cruz Bayarri)

L'altre dia vaig fer el típic oli aromàtic que posen en alguns restaurants italians per a amanir les pizzes, posar damunt del pa etc... Lo bo és que cadascun pot posar els ingredients que més li agraden (com a romaní, timó, etc.)


INGREDIENTS
- Tomaques seques (poden ser tomaques fresques)
- Fulles d'alfàbrega fresca
- Grans de pebre negre
- Guindilla trossejada (no vaig trobar sencera)
- Alls secs, jo els vaig pelar però es poden posar amb pell
- Oli d'oliva verge extra

ELABORACIÓ
En una botella o setrill de cristall afegir tots els ingredients, no us dic quantitats perquè cadascun que li pose segons vulga. Afegim l'oli, important que siga verge extra. Tapem la botella i deixem reposar durant una setmana aproximadament. A mesura que anem gastant anem emplenant la botella i així ens durarà més temps.

ACEITE AROMÁTICO (Receta de Cruz Bayarri)

El otro día hice el típico aceite aromático que ponen en algunos restaurantes italianos para aliñar las pizzas, poner encima del pan etc... Lo bueno es que cada uno puede poner los ingredientes que más le guste (como romero, tomillo, etc)


INGREDIENTES
- Tomates secos (pueden ser tomates frescos)
- Hojas de albahaca fresca
- Granos de pimienta negra
- Guindilla troceada (no encontré entera)
- Ajos secos, yo los pelé pero se pueden poner con piel
- Aceite de oliva virgen extra

ELABORACIÓN
En una botella o aceitera de cristal añadir todos los ingredientes, no os digo cantidades porqué cada uno que le ponga según quiera. Añadimos el aceite, importante que sea virgen extra. Tapamos la botella y dejamos reposar durante una semana aproximadamente. A medida que vayamos gastando vamos rellenando la botella y así nos durará más tiempo. 
No hay comentarios:

Publicar un comentario