L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 27 de octubre de 2016



FIDEUÀ EXPRÉS (Recepta de Rubén Hernandis)
Això que un dissabte a última hora penses en fer una fideuà un diumenge.

INGREDIENTS (Per a 5 persones)
-1 tomata
-1 ceba dolça mitjana
-1/2 pimentó roig
-10 galeres
-400gr de peix (hi ha congelat a Mercadona un que es diu "Fritura de pescado" que va prou be)
-1 nyora
-2L de caldo de peix en bric
-500gr de fideu gros
-100gr de musclos congelats
-Sal
-Oli


ELABORACIÓ
- Sofregir les galeres en oli i reservar
- Sofregir el peix i reserva
- Sofregir la ceba, tomata i pimentó tallat ben menudet
- Afegir el caldo fins ebullició
- Afegir el fideu i repartir
- Fer fins que baixe el caldo
- Ficar les galeres i mejillons per sobre

Servir i disfrutar


FIDEUÀ EXPRÉS
Eso que un sábado a última hora piensas en hacer una fideuà un domingo

INGREDIENTES (para 5 personas)
- 1 tomate
- 1 cebolla dulce mediana
- 1/2 pimiento rojo
- 10 galeras
- 400 g de pescado (hay congelado en Mercadona  que se llama "fritura de pescado" que va bastante bien)
- 1 ñora
- 2L de caldo de pescado en brik
- 500 g de fideo gordo
- 100 g de mejillones congelados
- Sal y aceite


ELABORACIÓN
Sofreír las galeras en aceite y reservar
Sofreír el pescado y reservar
Sofreír la cebolla, el tomate y el pimiento cortado bien pequeñito
Añadir el caldo hasta ebullición
Añadir el fideo y repartir
Hacer hasta que baje el caldo
Añadir las galeras y mejilones por encima


No hay comentarios:

Publicar un comentario