L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

viernes, 28 de abril de 2017



GUISO CON ESPÁRRAGOS (Receta de Encarna Castillo)

chic@s mirad que guiso hice la semana pasada con una parte de los espárragos que nos trajo mi padre a todos los hijos. Busqué la receta en internet porque quería hacerlos diferentes y la verdad es que no será la última vez que los haga así, están buenísimos.

INGREDIENTES
- bastante cantidad de espárragos
- patatas
- beicon
- huevos
- un poquito de tomate triturado
- un par de ajos
- pimentón y colorante
- aceite de oliva y sal

ELABORACIÓN
en una olla sofreír un poquito el beicon con los ajos y enseguida añadir los espárragos limpios y troceados, dar unas vueltas y añadir la patata troceada, cuando esté un poquito hecha añadir el tomate, sofreir un poquito y añadir una cucharada de pimentón, darle una vuelta y añadir enseguida el agua, la sal y el colorante. Dejar hervir una media hora hasta que la patata esté bien tierna y añadir los huevos partiendo la yema y dando vueltas para formar hilos. Si lo hacéis ya me diréis, en mi casa nos gustó mucho




GUISAT AMB ESPÀRRECS (Recepta d'Encarna Castillo)

xiques/xics mireu que guisat vaig fer la setmana passada amb una part dels espàrrecs que ens va portar el meu pare a tots els fills. Vaig cercar la recepta en internet perquè volia fer-los diferents i la veritat és que no serà l'última vegada que els faça així, estan boníssims.

INGREDIENTS
- bastant quantitat d'espàrrecs
- creïlles
- *beicon
- ous
- una miqueta de tomaca *triturado
- un parell d'alls
- pimentó i colorant
- oli d'oliva i sal

ELABORACIÓ

en una olla sofregir una miqueta el beicon amb els alls i de seguida afegir els espàrrecs nets i trossejats, donar unes voltes i afegir la creïlla trossejada, quan estiga una miqueta feta afegir la tomaca, sofregir una miqueta i afegir una cullerada de pimentó, fer-li un volt i afegir de seguida l'aigua, la sal i el colorant. Deixar bullir una mitja hora fins que la creïlla estiga ben tendra i afegir els ous partint la gemma i donant tornades per a formar fils. Si ho feu ja em direu, en la meua casa ens va agradar molt

No hay comentarios:

Publicar un comentario