L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

viernes, 28 de abril de 2017


TARTA DE MANZANA CON CHOCOLATE (Receta de Merche de Castro)

INGREDIENTES
- 3 huevos
- 1 vaso de leche de avena (un vaso de agua normal tirando a pequeño)
- 2 vasos de azúcar
- 3 vasos de harina
- 3 manzanas a tacos
- 3 sobres de gaseosa (3 blancos y 3 azules)
- Ralladura de un limón
- Una cucharadita pequeña de vainilla líquida

Decoración
Eso es a gusto de cada uno pero os digo lo que le puse yo:
Para el chocolate puro, puse tres onzas en un cazo con un poco de agua y dos cucharaditas de azúcar, remover, igual se queda un poco líquido pero es así. Poner el chocolate por encima con un pincel y luego corta las fresas, finalmente poner el coco rallado y listo. Si hacéis la tarta me mandáis fotos.






PASTÍS DE POMA AMB XOCOLATA (Recepta de Merche de Castro)

INGREDIENTS
- 3 ous
- 1 got de llet de civada (un got d'aigua normal tirant a xicotet)
- 2 gots de sucre
- 3 gots de farina
- 3 pomes a tacs
- 3 sobres de gasosa (3 blancs i 3 blaus)
- Ralladura d'una llima
- Una culleradeta xicoteta de vainilla líquida

Decoració
Açò és a gust de cadascun però us dic el que li vaig posar jo:

Per a la xocolata pura, vaig posar tres unces en un cassó amb una mica d'aigua i dues culleradetes de sucre, remoure, igual es queda una mica líquid però és així. Posar la xocolata per damunt amb un pinzell i després talla les maduixes, finalment posar el coco rallat i llest. Si feu el pastís em maneu fotos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario