PASTEL DE ALMENDRA, CALABAZATE Y YEMAS (Receta de Amparo Segarra)
INGREDIENTES
-300 grms de almendra
-300 grms de azúcar yo quito un poco
-300 grms de calabazate
-8 huevos
- un limón
ELABORACIÓN
Rallar el calabazate, poner las 8 yemas, remover y reservar.
Batir las claras, echar el azúcar, cuando este el merengue poner un limón rallado, la almendra y con la mano remover.
En la tartera poner papel de horno, echar la mitad del batido y en el centro poner el calabazate con las yemas bien repartido, encima el resto del merengue con el horno precalentado a 180 grds. Meter la tarta pinchar cuando salga limpia ya está, cubrir con chocolate.
PASTÍS D'AMETLA, CARABASSAT I ROVELLS (Recepta d'Amparo Segarra)
INGREDIENTS
-300 grms d'ametla
-300 grms de sucre jo lleve un poc
-300 grms de carabassat
-8 ous
- una llima
ELABORACIÓ
Rallar el carabassat, posar els 8 rovells, remoure i reservar.
Batre les clares, tirar el sucre, quan est la merenga posar una llima rallada, l'ametla i amb la mà remoure.
En la tartera posar paper de forn, tirar la meitat del batut i en el centre posar el carabassat amb els rovells ben repartit, damunt la resta de la merenga amb el forn precalfat a 180 grds. Ficar el pastís punxar quan isca net ja està, cobrir amb xocolata.
No hay comentarios:
Publicar un comentario