L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

sábado, 29 de abril de 2017




CREMA DE XAMPINYÓ (Recepta de Cruz Bayarri)

Enguany m'ha donat per les cremes, així que vaig decidir fer la meua versió d'una crema de xampinyons a partir d'unes altres que havia vist. Encara que l'aspecte no diga res (més aviat al contrari) té un sabor riquíssim. Vos anime al fet que la feu.

INGREDIENTS
Amb aquestes quantitats a la meua em van eixir com 6 plats
- 500 d de xampinyó ja netege
- 1 ceba gran
- 1 porro
- 2 dents d'all
- 500 ml de brou de verdura
- 200 ml de nata
- Sal i oli

ELABORACIÓ
En una cassola posar una mica d'oli i afegir la ceba, els alls i el porro picat petitó.
Mentre es va ofegant piquem el xampinyó, ho podeu fer amb un ganivet o amb l'ajuda d'una picadora com vaig fer jo.
Afegim el xampinyó a la cassola i ho ofeguem tot uns 5 minuts.
Quan la verdura estiga quasi feta afegim el brou i deixem coure uns 30 minuts. Quan falten 5 minuts afegim la nata. Rectifiquem de sal si és necessari, també podeu afegir pebre. Triturar bé amb una batedora.





CREMA DE CHAMPIÑÓN (Receta de Cruz Bayarri)

Este año me ha dado por las cremas, así que decidí hacer mi versión de una crema de champiñones a partir de otras que había visto. Aunque el aspecto no diga nada (más bien al contrario) tiene un sabor riquísimo. Os animo a que la hagáis.

INGREDIENTES
Con estas cantidades a mi me salieron como 6 platos
- 500 d de champiñón ya limpio
- 1 cebolla grande
- 1 puerro
- 2 dientes de ajo
- 500 ml de caldo de verdura
- 200 ml de nata
- Sal y aceite

ELABORACIÓN
En una cazuela poner un poco de aceite y añadir la cebolla, los ajos y el puerro picado pequeñito.
Mientras se va rehogando picamos el champiñón, lo podéis hacer con un cuchillo o con la ayuda de una picadora como hice yo.
Añadimos el champiñón a la cazuela y lo rehogamos todo unos 5 minutos.
Cuando la verdura esté casi hecha añadimos el caldo y dejamos cocer unos 30 minutos. Cuando falten 5 minutos añadimos la nata. Rectificamos de sal si es necesario, también podéis añadir pimienta. Triturar bien con una batidora. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario