L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 2 de agosto de 2016








CHEESCAKE DE NUTELLA (Recepta de Cruz Bayarri)

Fa temps vaig publicar un pastís de nutella http://cuinadelnostrepoble.blogspot.com.es/2016/02/pastis-de-nutella-recepta-de-cruz.html però aquesta vegada he modificat una mica els ingredients i ho he fet d'una altra manera més fàcil.

INGREDIENTS (motle de 22 cm)
Per a la base:
- 200 g de xocolata per a postres
- 60 g de nutella
- 120 g d'arròs unflat de xocolata
Per al farcit:
- 500 g de formatge crema
- 300 g de nata per a muntar
- 200 g nutella
- 100 g sucre
- 1 sobre de quallada
Per a decorar: plàtan, boletes de xocolata, etc

ELABORACIÓ
Fondre la xocolata a bany maría o en el microones (de 20 en 20 segons), afegir la nutella i l'arròs unflat. Barrejar i abocar sobre la base del motle, aquest pas és millor fer-ho ràpid ja que quan la xocolata endureix és molt difícil manejar-la. Reservar en el congelador
En un cassó abocar la nata i la quallada, moure amb unes varetes per a dissoldre-la, afegir la nutella, el formatge i el sucre. Remoure fins que quede homogeni, es pot utilitzar una batedora perquè quede millor. Quan la mescla comence a bullir, retirar del foc i abocar en el motle. Reservar en la nevera un mínim de 6 hores, encara que sempre és millor d'un dia per a un altre.
Adornar amb el que més vos agrade. 
Podeu posar el pastís una estoneta abans de servir en el congelador perquè estiga més fresqueta.




CHEESCAKE DE NUTELLA (Receta de Cruz Bayarri)

Hace tiempo publiqué un pastel de nutella http://cuinadelnostrepoble.blogspot.com.es/2016/02/pastis-de-nutella-recepta-de-cruz.html pero esta vez he modificado un poco los ingredientes y lo he hecho de otra manera más fácil.

INGREDIENTES (molde de 22 cm)
Para la base:
- 200 g de chocolate para postres
- 60 g de nutella
- 120 g de arroz inflado chocolateado
Para el relleno:
- 500 g de queso crema
- 300 g de nata para montar
- 200 g nutella
- 100 g azúcar
- 1 sobre de cuajada
Para decorar: plátano, bolitas de chocolate, etc

ELABORACIÓN
Derretir el chocolate a baño maría o en el microondas (de 20 en 20 segundos), añadir la nutella y el arroz inflado. Mezclar y verter sobre la base del molde, este paso es mejor hacerlo rápido ya que cuando el chocolate endurece es muy difícil manejarlo. Reservar en el congelador
En un cazo verter la nata y la cuajada, mover con unas varillas para disolverla, añadir la nutella, el queso y el azúcar. Remover hasta que quede homogéneo, se puede utilizar una batidora para que quede mejor. En cuanto la mezcla empiece a hervir, retirar del fuego y verter en el molde. Reservar en la nevera un mínimo de 6 horas, aunque siempre es mejor de un día para otro.
Adornar con lo que más os guste. 
Podéis poner la tarta un ratito antes de servir en el congelador para que esté más fresquita.



No hay comentarios:

Publicar un comentario