PUDING CON FARTONS (Receta de Encarna Castillo)
INGREDIENTES
- 4 huevos
- medio litro de leche
- 3 cucharadas de azúcar
- 3 o 4 fartons (aunque se puede poner lo que tengas en ese momento que se te esté quedando duro)
- pasas, membrillo, chocolate
ELABORACIÓN
Batir los huevos y añadir todo lo demás removiendo bien. Untar un molde con caramelo líquido y añadir la mezcla.
Cocer en el horno al baño maria hasta que se pinche con un palillo y salga seco.
PUDING AMB FARTONS (Recepta d'Encarna Castillo)
INGREDIENTS
- 4 ous
- mig litre de llet
- 3 cullerades de sucre
- 3 o 4 fartons (encara que es pot posar el que tingues en eixe moment que s'estiga quedant dur)
- panses, codonyat, xocolata
ELABORACIÓ
Batre els ous i afegir tota la resta d'ingredients, removent bé. Untar un motle amb caramel líquid i afegir la mescla.
Coure al forn al bany maria fins que es punxe amb un escuradents i isca sec.
No hay comentarios:
Publicar un comentario