L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 17 de agosto de 2016



GALLETAS COOKIES DE CHOCOLATE (Receta de Ana Belén Castillo)


INGREDIENTES
– 150 gr. de chocolate para postres
– 30 gr. de mantequilla
– 35 gr. de harina de repostería
– 20 gr. de cacao puro en polvo
– ¼ cucharadita de sal
– ¼ cucharadita de levadura En polvo
– 150 gr. de azúcar
– 1 cucharadita de extracto de vainilla
– ½ cucharadita de café soluble
– 2 huevos
– 100 gr. de chips o perlitas de chocolate
-100gr. De nueces
(Para mi gusto salen muy dulces, a la próxima pondré la mitad de azúcar o nada)



PREPARACIÓN
Precalentamos el horno a 190º y colocamos papel vegetal sobre una bandeja de horno.
colocamos en un bol el chocolate y la mantequilla .
Ponemos a calentar un cazo con agua y dentro metemos el bol para que el chocolate y la mantequilla se derritan al baño maría, hasta que queden como una crema (vamos revolviendo con una espátula para que se mezclen bien) (yo lo derretí en el microondas con la opción de descongelar así no se quema el chocolate )
Mientras, en el vaso de la Thermomix, echamos la harina, el cacao, la sal y la levadura. Mezclamos durante 10 segundos, a velocidad 6. Reservamos en un bol.
Colocamos la mariposa en las cuchillas y echamos el azúcar, la vainilla, el café y los huevos. Programamos 5 minutos, temperatura 37º y velocidad 3.5. Seguidamente, programamos 5 minutos más, a velocidad 3.5, sin temperatura.
Añadimos la crema de chocolate y mantequilla y mezclamos durante 20 segundos, a velocidad 3.
Incorporamos la mezcla de harina y cacao reservada. Programamos 8 segundos, a velocidad 2.5.
Retiramos la mariposa de las cuchillas, agregamos las perlitas de chocolate, nueces y mezclamos todo con la espátula, mediante movimientos envolventes.
Echamos porciones de masa sobre el papel vegetal preparado (½ cucharada sopera para cada cookie), separadas un poco unas de otras para que no se unan al hornearlas .
Horneamos durante 8 o 9 minutos, a 190º.
Sacamos del horno, dejamos que reposen durante 2 o 3 minutos en la misma bandeja para que se endurezcan un poco y luego, las dejamos enfriar completamente sobre una rejilla.






GALETES COOKIES DE XOCOLATA (Recepta d'Ana Belén Castillo)

INGREDIENTS
– 150 gr. de xocolata per a postres
– 30 gr. de mantega
– 35 gr. de farina de rebosteria
– 20 gr. de cacau pur en pols
– ¼ culleradeta de sal
– ¼ culleradeta de llevat En pols
– 150 gr. de sucre
– 1 culleradeta d'extracte de vainilla
– ½ culleradeta de cafè soluble
– 2 ous
– 100 gr. de xips o perletes de xocolata
-100 gr. de nous
(Per al meu gust ixen molt dolços, a la pròxima posaré la meitat de sucre o res)

PREPARACIÓ
Precalfem el forn a 190º i col·loquem paper vegetal sobre una safata de forn.
col·loquem en un bol la xocolata i la mantega .
Posem a calfar un cassó amb aigua i dins fiquem el bol perquè la xocolata i la mantega es fonguen al bany maria, fins que queden com una crema (anem regirant amb una espàtula perquè es barregen ben) (jo ho vaig fondre en el microones amb l'opció de descongelar així no es crema la xocolata )
Mentre, en el got de la Thermomix, tirem la farina, el cacau, la sal i el llevat. Barregem durant 10 segons, a velocitat 6. Reservem en un bol.
Col·loquem la papallona en les fulles i tirem el sucre, la vainilla, el cafè i els ous. Programem 5 minuts, temperatura 37º i velocitat 3.5. Seguidament, programem 5 minuts més, a velocitat 3.5, sense temperatura.
Afegim la crema de xocolata i mantega i barregem durant 20 segons, a velocitat 3.
Incorporem la mescla de farina i cacau reservada. Programem 8 segons, a velocitat 2.5.
Retirem la papallona de les fulles, agreguem els xips de xocolata, nous i barregem tot amb l'espàtula, mitjançant moviments envolupants.
Tirem porcions de massa sobre el paper vegetal preparat (½ cullerada sopera per a cada cookie), separades una mica unisques d'unes altres perquè no s'unisquen a l'enfornar-les .
Enfornem durant 8 o 9 minuts, a 190º.

Traiem del forn, deixem que reposen durant 2 o 3 minuts en la mateixa safata perquè s'endurisquen una mica i després, les deixem refredar completament sobre una reixeta.

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