L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 23 de agosto de 2016










HOJALDRE RELLENO DE SOLOMILLO (Receta de Mari Carmen Navarro)


Este solomillo lo hizo mi amiga Pili para la cena de los sábados, está buenísimo y se prepara en un momento, para mi gusto mucho más bueno que con la pieza de carne entera.



INGREDIENTES
-Solomillo de cerdo
-Bacon
-Lonchas de queso
-Hojaldre
-Sal y pimienta.
-Huevo batido para pintar el hojaldre



PREPARACIÓN
Cortar la carne en rodajas y sellar en una sartén con un poco de aceite, vuelta y vuelta, "muy poco".
Hacer el montaje y hornear a 200 grados hasta que esté dorado.





PASTA FULLADA FARCIDA DE RELLOM (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Aquest rellom ho va fer la meua amiga Pili per al sopar dels dissabtes, està boníssim i es prepara en un moment, per al meu gust molt més bé que amb la peça de carn sencera.

INGREDIENTS
-Rellom de porc
-Bacon
-Rodanxes de formatge
-Pasta fullada
-Ix i pebre.
-Ou batut per a pintar la pasta fullada

PREPARACIÓ
Tallar la carn en rodanxes i segellar en una paella amb una mica d'oli, volta i volta, "molt poc".
Fer el muntatge i enfornar a 200 graus fins que estiga daurat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario