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martes, 2 de agosto de 2016





CUSCÚS CON SOBRAS DEL PUCHERO  (Receta de Mari Carmen Navarro)

Hoy receta de aprovechamiento, tenía carne del puchero que nadie se iba a comer así que he hecho cuscús con verduritas al que le he añadido la carne y los garbanzos del puchero, buenísimo, una especie de ropa vieja.


INGREDIENTES
-Cuscús, calabacín, pimiento rojo y verde, cebolla, zanahoria, tomatitos cherry y ajo.
-Restos del puchero.


PREPARACIÓN
Preparar el cuscús como se indica en el envase.
Cortar las verduras pequeñitas y saltear en aceite de oliva, cuando estén añadir la carne del puchero a trozos y los garbanzos, seguir salteando, y al final poner el cuscús, salpimentar y poner alguna especie, yo he puesto romero.




CUSCÚS AMB SOBRES DEL PUTXERO (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Avui recepta d'aprofitament, tenia carn del putxero que ningú s'anava a menjar així que he fet cuscús amb verduretes al que li he afegit la carn i els cigrons del putxero, boníssim, una espècie de roba vella.

INGREDIENTS
-Cuscús, carabasseta, pebrot roig i verd, ceba, carlota, tomates cherry i all.
-Restes del putxero.

PREPARACIÓ
Preparar el cuscús com s'indica en l'envàs.
Tallar les verdures xicotetes i saltejar en oli d'oliva, quan estiguen afegir la carn de l'olla a trossos i els cigrons, seguir saltejant, i al final posar el cuscús, salpebrar i posar alguna espècie, jo he posat romaní.

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