L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 3 de agosto de 2016






FLAM D'ALBERGÍNIES (Recepta de Pep Cahors)
Recepteta d'estiu!

INGREDIENTS
-2 albergínies mitjanetes.
-4 ous grossos.
-Un iogourt natural.
-Una mesura de iogourt de maionesa.


TREJEMANEJE.
Aprofiteu la nit calorosa per fer el dinaret de demà (no us atiborreu de mojitos!, ara no toca).
Peleu les alberginies, les deixeu talladetes a daus i les salteu fins que quedin tovetes (aconsello sempre escórrer les albergínies ja que xupen més oli que Gintonics la penya del bar que teniu davant.
Mentres bateu els ous i tot seguit i afegiu els altres ingredients. 
Un cop barrejat afegiu les albergínies escorregudes i ho paseu pel turmix, ho aboquem en un motlle tipus allargat, prèviament untat amb mantega, tapeu amb un paper de forn, i apa!, cap el crematori, a foc baix i sense gratinar (no cal incinerar) 25/30 min. Deixeu refredar a temperatura ambient i ho poseu a la nevera que acabi de quallar fins que torneu de la platjeta el dia següent!





FLAN DE BERENJENAS (Receta de Pep Cahors)

Receta de verano!

INGREDIENTES
- 2 berenjenas medianas
- 4 huevos grandes
- 1 yogur natural
- 1 medida del yogur de mahonesa

ELABORACIÓN
Aprovechad la noche calurosa par a hacer la comida de mañana. 
Peláis las berenjenas, las dejáis cortadas a dados y las salteáis hasta que queden blanditas (aconsejo siempre escurrir las berenjenas ya que chupan mucho aceite)
Mientras batís los huevos y seguidamente añadís el resto de ingredientes.
Una vez mezclado añadís las berenjenas escurridas y lo pasáis por el turmix, lo vertéis en un molde alargado, previamente untado con mantequilla, tapáis con un papel de horno y al horno a fuego bajo y sin gratinar 25-30 minutos. Dejáis enfriar a temperatura ambiente y lo metéis en la nevera para que acabe de cuajar hasta que volváis de la playa al día sigüiente.

No hay comentarios:

Publicar un comentario