EMPANADILLAS DE GUISANTES Y CHORIZO (Receta de Mari Carmen Navarro)
INGREDIENTES
Ingredientes para la masa:
-1 vaso de cerveza
-3/4 vaso de aceite
-Un pellizco de sal
-Harina la que admita
Ingredientes para el relleno:
-1 cebolla grande
-300 gr guisantes congelados finos
-2 Chorizos (yo puse de los finos, tipo longaniza)
-Un poco de nata
PREPARACIÓN
Hacer la masa y dejar reposar.
Hervir los guisantes, reservar.
Cortar la cebolla en juliana fina y rehogar hasta que quede doradita, agregar el chorizo cortado en trocitos y sin piel, rehogar un poco mas, añadir los guisantes y poner un chorrito de nata, dejar a fuego suave unos minutos para que se mezclen los sabores.
Formar las empanadillas y hornear a 180 grados hasta que estén doraditas.
CRESTES DE PÈSOLS I XORIÇO (Recepta de Mari Carmen Navarro)
INGREDIENTS
Ingredients per a la massa:
-1 got de cervesa
-3/4 got d'oli
-Un pessic de sal
-Farina la que admeta
Ingredients per al farcit:
-1 ceba gran
-300 gr pèsols congelats fins
-2 Xoriços (jo vaig posar dels fins, tipus llonganissa)
-Una mica de nata
PREPARACIÓ
Fer la massa i deixar reposar.
Bullir els pèsols, reservar.
Tallar la ceba en juliana fina i ofegar fins que quede dauradeta, agregar el xoriço tallat en trossets i sense pell, ofegar una mica mes, afegir els pèsols i posar un doll de nata, deixar a foc suau uns minuts perquè es barregen els sabors.
Formar les crestes i enfornar a 180 graus fins que estiguen dauradetas.
No hay comentarios:
Publicar un comentario