L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 24 de agosto de 2016




EMPANADILLAS DE GUISANTES Y CHORIZO (Receta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTES
Ingredientes para la masa:
-1 vaso de cerveza 
-3/4 vaso de aceite
-Un pellizco de sal
-Harina la que admita 
Ingredientes para el relleno:
-1 cebolla grande
-300 gr guisantes congelados finos
-2 Chorizos (yo puse de los finos, tipo longaniza)
-Un poco de nata


PREPARACIÓN
Hacer la masa y dejar reposar.
Hervir los guisantes, reservar.
Cortar la cebolla en juliana fina y rehogar hasta que quede doradita, agregar el chorizo cortado en trocitos y sin piel, rehogar un poco mas, añadir los guisantes y poner un chorrito de nata, dejar a fuego suave unos minutos para que se mezclen los sabores.
Formar las empanadillas y hornear a 180 grados hasta que estén doraditas.




CRESTES DE PÈSOLS I XORIÇO (Recepta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTS
Ingredients per a la massa:
-1 got de cervesa 
-3/4 got d'oli
-Un pessic de sal
-Farina la que admeta 
Ingredients per al farcit:
-1 ceba gran
-300 gr pèsols congelats fins
-2 Xoriços (jo vaig posar dels fins, tipus llonganissa)
-Una mica de nata

PREPARACIÓ
Fer la massa i deixar reposar.
Bullir els pèsols, reservar.
Tallar la ceba en juliana fina i ofegar fins que quede dauradeta, agregar el xoriço tallat en trossets i sense pell, ofegar una mica mes, afegir els pèsols i posar un doll de nata, deixar a foc suau uns minuts perquè es barregen els sabors.
Formar les crestes i enfornar a 180 graus fins que estiguen dauradetas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario