L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 2 de agosto de 2016








HAMBURGUESES  D'ESPINACS AMB PARMESÀ I VEDELLA (Recepta de Pep Cahors)
Seguint un pel les indicacions de Meritxell, he fet hamburgueses d'espinacs amb parmesà i picada de Vedella.

INGREDIENTS:
- Una lliura de picada (400 grams). (Poso mesura antiga per les iaies).
-Tres unces d'espinacs (99 grs).
- Dos ous.
- Sal i comí en grà.
- Mig sobre de Parmesà que rondava per la nevera i que no recordo el que he posat!.


TREJEMANEJE.
Saltem els espinacs i en un bol els aboquem amb els altre ingredients.
Xip-xap, xip-xap...tot barrejat!.
Donem forma i cap el forn!.
Avui tenia la petita, així que ens em entretingut  omplint els motlles de les galetes de Nadal....divertit i curiós.
Un éxit!



HAMBURGUESAS DE ESPINACAS CON PARMESANO Y TERNERA (Receta de Pep Cahors)


Siguiendo un poco las indicaciones de Meritxell, he hecho unas hamburguesas de espinacas con parmesano y picada de ternera.

INGREDIENTES
- Una libra de picada (400 g)
- Tres onzas de espinacas (99 g)
- Dos huevos
- Sal y comino en grano
- Medio sobre de parmesano

PREPARACIÓN
Salteamos las espinacas y en un bol las vertemos con los otros ingredientes.
Lo mezclamos todo.
Damos forma y al horno.
Hoy tenía a la pequeña, así que nos hemos entretenido llenando los moldes de las galletas de Navidad, divertido y curioso.
Un éxito!

No hay comentarios:

Publicar un comentario