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martes, 30 de agosto de 2016










NEW YORK CHEESCAKE (Recepta de Cruz Bayarri)

Aquest pastís és típic d'EE.UU i és el que vaig fer per l'aniversari de ma mare, per a mi és, sens dubte, dels millors pastissos de formatge que existeixen (i açò que tots m'encanten) La diferència d'aquest pastís no solament resideix en el seu sabor, sinó en el procés de forn. Podeu cobrir-la amb el que més us agrade, melmelada de gerd, maduixa, xocolata, etc.

INGREDIENTS (motle de 22 cm)
Per a la base:
- 300 g de galetes tipus Digestive
- 100 g de mantega fosa
Per a la crema:
- 900 g de formatge Philadelphia, podeu utilitzar una altra marca però no queda igual de bo per al meu gust
- 200 g de nata 
- 250 g de sucre
- 3 cullerades soperes satisfetes de farina
- 1 cullerada sopera de vainilla
- Suc de mitja llima
- 3 ous + 1 rovell
Per a la cobertura
- Melmelada de maduixa casolana
- 2 fulles de gelatina

ELABORACIÓ
Triturar les galetes i meslcar-les amb la mantega fins que quede una mescla com d'arena. Folrar amb la galeta la base i les parets del motle. Reservar en la nevera.
Amb l'ajuda d'unes varilles elèctriques o manuals, batre el formatge (millor que estiga a temperatura mabiente) juntament amb el sucre. 
Afegir el suc de llima.
Afegir la farina i batre fins que quede integrat.
Afegir la nata i la vainilla i batre.
Afegir un a un els ous lleugerament batuts i mesclar fins que quede una mescla homogènia.
Abocar sobre el motle i donar uns colpets al mateix perquè s'assenteix.

Portar el pastís al forn precalfat a 200º durant 10  minuts (calor a dalt i a baix). Deixar-la 30 minuts més a 190º.
Deixar refredar per complet dins del forn SENSE OBRIR. Jo la vaig deixar tota la nit. És IMPORTANT fer-ho d'aquesta manera, així evitarem que s'esquerde el menys possible. 

Per a fer la cobertura, portar al foc la melmelada, amb un parell de cullerades d'aigua i remoure fins que comence a bullir. En aquest punt afegir la gelatina prèviament hidratada en aigua i escorreguda. Remoure fins que es dissolga ben la gelatina. Quan tempere abocar sobre el pastís.

Reservar en la nevera fins que estiga ben freda. Sempre està millor d'un dia per a un altre.





NEW YORK CHEESCAKE (Receta de Cruz Bayarri)

Este pastel es típico de EE.UU y es el que hice para el cumpleaños de mi madre, para mí es, sin duda, de los mejores pasteles de queso que existen (y eso que todos me encantan) La diferencia de esta tarta no sólo reside en su sabor, sino en el proceso de horneado. Podéis cubrirla con lo que más os guste, mermelada de frambuesa, fresa, chocolate, etc.

INGREDIENTES (molde de 22 cm)
Para la base:
- 300 g de galletas tipo Digestive
- 100 g de mantequilla fundida
Para la crema:
- 900 g de queso Philadelphia, podéis utilizar otra marca pero no queda igual de bueno para mi gusto
- 200 g de nata 
- 250 g de azúcar
- 3 cucharadas soperas colmadas de harina
- 1 cucharada sopera de vainilla
- Zumo de medio limón
- 3 huevos + 1 yema
Para la cobertura
- Mermelada de fresa casera
- 2 hojas de gelatina

ELABORACIÓN
Triturar las galletas y mezlcarlas con la mantequilla hasta que quede una mezcla como de arena. Forrar con la galleta la base y las paredes del molde. Reservar en la nevera.
Con la ayuda de unas barillas eléctrica o manual, batir el queso (mejor que esté a temperatura mabiente) junto con el azúcar. 
Añadir el zumo del limón.
Añadir la harina y batir hasta que quede integrado.
Añadir la nata y la vainilla y batir.
Añadir uno a uno los huevos ligeramente batidos y mezclar hasta que quede una mezcla homogénea.
Verter sobre el molde y dar unos golpecitos al mismo para que se asiente.

Llevar la tarta al horno precalentado a 200º durante 10  minutos (calor arriba y abajo). Dejarla 30 minutos más a 190º.
Dejar enfriar por completo dentro del horno SIN ABRIR. Yo la dejé toda la noche. Es IMPORTANTE hacerlo de esta manera, así evitaremos que se agriete lo menos posible. 

Para hacer la cobertura, llevar al fuego la mermelada, con un par de cucharadas de agua y remover hasta que empiece a hervir. En este punto añadir la gelatina previamente hidratada en agua y escurrida. Remover hasta que se disuelva bien la gelatina. Cuando atempere verter sobre la tarta.

Reservar en la nevera hasta que esté bien fría. Siempre está mejor de un día para otro.


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