BERENJENAS AL HORNO (Receta de Paquita Comes Albors)
Esta receta la vi en Cocina facilísimo y la he hecho hoy y os la recomiendo.
INGREDIENTES:
-Berenjenas
-Atún
-Tomate frito
-Queso en lonchas
-Queso para gratinar
-Una lata de anchoas
-Berenjenas
-Atún
-Tomate frito
-Queso en lonchas
-Queso para gratinar
-Una lata de anchoas
ELABORACIÓN:
Cortar las berenjenas a lonchas a la larga, poner en una fuente. Desmigar el atún y repartirlo por encima, después el tomate frito y a continuación el queso en lonchas y después el de gratinar y adornar con anchoas. Os pongo tres fotos para que veáis el proceso. Las cantidades según comensales. Espero que os guste.
Cortar las berenjenas a lonchas a la larga, poner en una fuente. Desmigar el atún y repartirlo por encima, después el tomate frito y a continuación el queso en lonchas y después el de gratinar y adornar con anchoas. Os pongo tres fotos para que veáis el proceso. Las cantidades según comensales. Espero que os guste.
ALBERGÍNIES Al FORN (Recepta de Paquita Comes Albors)
Aquesta recepta la vaig veure en Cocina facilísimo i l'he fet avui i us la recomane.
INGREDIENTS:
-Albergínies
-Tonyina
-Tomaca fregida
-Formatge en rodanxes
-Formatge per a gratinar
-Una llanda d'anxoves
ELABORACIÓ:
Tallar les albergínies a rodanxes a la llarga, posar en una font. Esmollar la tonyina i repartir-ho per damunt, després la tomaca fregida i a continuació el formatge en rodanxes i després el de gratinar i adornar amb anxoves. Us pose tres fotos perquè vegeu el procés. Les quantitats segons comensals. Espere que us agrade.
Aquesta recepta la vaig veure en Cocina facilísimo i l'he fet avui i us la recomane.
INGREDIENTS:
-Albergínies
-Tonyina
-Tomaca fregida
-Formatge en rodanxes
-Formatge per a gratinar
-Una llanda d'anxoves
ELABORACIÓ:
Tallar les albergínies a rodanxes a la llarga, posar en una font. Esmollar la tonyina i repartir-ho per damunt, després la tomaca fregida i a continuació el formatge en rodanxes i després el de gratinar i adornar amb anxoves. Us pose tres fotos perquè vegeu el procés. Les quantitats segons comensals. Espere que us agrade.
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