L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 13 de julio de 2015


PASTEL DE BERENJENA (Receta de Paquita Comes Albors)
Esta receta está muy buena pero se me desmontó al sacarla del microondas. Vi una parecida en Internet y he hecho esta.

INGREDIENTES:
-Berenjenas
-Jamón york
-Queso en lonchas
-Sal
-Queso para gratinar

ELABORACIÓN:
Pelar las berenjenas y cortar a rodajas. En una sartén se asan las berenjenas con un poco de sal y se reserva. Ponemos en un plato una rodaja de berenjena, encima una de jamón york,  otra de berenjena y asÍ sucesivamente con el resto de ingredientes y si os gusta alguno más, y al final un poco de queso para gratinar.  A mi me gustó,  espero que a vosotros también.



PASTÍS D'ALBERGÍNIA (Recepta de Paquita Comes Albors)

Aquesta recepta està molt bona però se'm va desmuntar en traure-la del microones. Vaig veure una semblant en Internet i he fet aquesta.

INGREDIENTS: 
-Albergínies
-Pernil dolç
-Formatge en rodanxes
-Sal
-Formatge per a gratinar

ELABORACIÓ:
Pelar les albergínies i tallar a rodanxes. En una paella es rosteixen les albergínies amb una mica de sal i es reserva. Posem en un plat una rodanxa d'albergínia, damunt una de pernil dolç, una altra d'albergínia i així successivament amb la resta d'ingredients i si us agrada algun més, i al final una mica de formatge per a gratinar. Al meu em va agradar, espere que a vosaltres també.

No hay comentarios:

Publicar un comentario