L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 1 de julio de 2015


ENASALADA DE ESPINACAS (Receta de Ellen James)

INGREDIENTES:
- Espinacas crudas
- Escarola
- Pimientos asados
- Pechuga de pollo asada

No creo que tenga misterio, solo asar la pechuga cortada finita, aderezada con sal, perejil y un puntito de pimienta negra molida y dejarla enfriar.
Mezclar los ingredientes y aliñar con un aceite de oliva de calidad.
En casa nos encanta cualquier vegetal crudo incluidos los champiñones, las alcachofas o las espinacas. Se que hay gente a la que le choca pero de verdad que merece la pena.



ENASALADA D'ESPINACS (Recepta d'Ellen James)

INGREDIENTS:
- Espinacs crus
- Endivia
- Pimentó torrat
- Pit de pollastre de pollastre rostida

No crec que tinga misteri, solament rostir el pit de pollastre tallat finit, amanida amb sal, julivert i un puntet 

de pebre negre mòlt i deixar-la refredar.
Barrejar els ingredients i amanir amb un oli d'oliva de qualitat.
A casa ens encanta qualsevol vegetal cru inclosos els xampinyons, les carxofes o els espinacs. Es que hi ha gent a la qual li xoca però de debò que mereix la pena.

No hay comentarios:

Publicar un comentario