ENASALADA DE ESPINACAS (Receta de Ellen James)
INGREDIENTES:
- Espinacas crudas
- Escarola
- Pimientos asados
- Pechuga de pollo asada
No creo que tenga misterio, solo asar la pechuga cortada finita, aderezada con sal, perejil y un puntito de pimienta negra molida y dejarla enfriar.
Mezclar los ingredientes y aliñar con un aceite de oliva de calidad.
En casa nos encanta cualquier vegetal crudo incluidos los champiñones, las alcachofas o las espinacas. Se que hay gente a la que le choca pero de verdad que merece la pena.
Mezclar los ingredientes y aliñar con un aceite de oliva de calidad.
En casa nos encanta cualquier vegetal crudo incluidos los champiñones, las alcachofas o las espinacas. Se que hay gente a la que le choca pero de verdad que merece la pena.
ENASALADA D'ESPINACS (Recepta d'Ellen James)
INGREDIENTS:
- Espinacs crus
- Endivia
- Pimentó torrat
- Pit de pollastre de pollastre rostida
No crec que tinga misteri, solament rostir el pit de pollastre tallat finit, amanida amb sal, julivert i un puntet
de pebre negre mòlt i deixar-la refredar.
Barrejar els ingredients i amanir amb un oli d'oliva de qualitat.
A casa ens encanta qualsevol vegetal cru inclosos els xampinyons, les carxofes o els espinacs. Es que hi ha gent a la qual li xoca però de debò que mereix la pena.
No hay comentarios:
Publicar un comentario