L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 30 de julio de 2015




BOLLOS PREÑAOS (Receta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTES:
-1/2 k harina
-15 gr leche en polvo 
-50 gr mantequilla
-100 gr huevo entero
-200 ml agua
-20 gr levadura
-10 gr sal
-Para el relleno sirve cualquier embutido, pero para mi gusto el mejor es la morcilla y el chorizo (hice algunos con sobrasada y bacon)

PREPARACIÓN:
-Calentar un poco el agua y deshacer en ella la levadura.
-Introducir todos los ingredientes en la amasadora y amasar durante unos 6-8 minutos.
-Formar bolas de unos 25-30 gr, introducir el trozo de embutido y bolear, dejando la mezcla dentro de la masa. Esto es importante ya que al hornear si no está bien tapada por la masa se sale el relleno.
-Hornear a  170 grados unos 10 minutos.
Hay que ser generosos a la hora de rellenar, ya que si no queda demasiada masa y poco relleno.
Hice algunos un poco más grandecitos por probar...


BOLLOS PRENYAOS (Recepta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTS:
-1/2 k farina
-15 gr llet en pols 
-50 gr mantega
-100 gr ou sencer
-200 ml aigua
-20 gr llevat
-10 gr sal
-Per al farciment serveix qualsevol embotit, però per al meu gust el millor és la botifarra i el xoriço (vaig fer alguns amb sobrassada i bacó)

PREPARACIÓ:
-Calfar una mica l'aigua i desfer en ella el llevat.
-Introduir tots els ingredients en l' amassadora i pastar durant uns 6-8 minuts.
-Formar boles d'uns 25-30 gr, introduir el tros d'embotit i bolear, deixant la mescla dins de la massa. Açò és important ja que a l'enfornar si no està ben tapada per la massa s'ix el farcit.
-Enfornar a 170 graus uns 10 minuts.
Cal ser generosos a l'hora d'emplenar, ja que si no queda massa massa i poc farcit.
Vaig fer alguns una mica més grans per provar...

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