CHAMPIÑONES RELLENOS (Receta de Paquita Comes Albors)
INGREDIENTES:
- Champiñones
- Bacon
- Pechuga de pavo o jamón york
- Queso para gratinar
- Champiñones
- Bacon
- Pechuga de pavo o jamón york
- Queso para gratinar
ELABORACIÓN:
Lavar los champiñones, quitar el tronco y quitar la capa como si lo pelaramos. Ponemos dentro de cada champiñon un poco de pechuga de pavo, bacon y el queso. Con el horno precalentado a 170 grados lo metemos y controlamos que se derrita el queso y que suelte la agua que tiene el campiñón. Ya sabéis, las cantidades según comensales, espero que os guste.
Lavar los champiñones, quitar el tronco y quitar la capa como si lo pelaramos. Ponemos dentro de cada champiñon un poco de pechuga de pavo, bacon y el queso. Con el horno precalentado a 170 grados lo metemos y controlamos que se derrita el queso y que suelte la agua que tiene el campiñón. Ya sabéis, las cantidades según comensales, espero que os guste.
XAMPINYONS FARCITS (Recepta de Paquita Comes Albors)
INGREDIENTS:
- Xampinyons
- Bacó
- Pit de pollastre de gall dindi o pernil dolç
- Formatge per a gratinar
ELABORACIÓ:
Llavar els xampinyons, llevar el tronc i treure la capa com si el pelarem. Posem dins de cada xampinyó una mica de pit de pollastre de gall dindi, bacó i el formatge. Amb el forn precalfat a 170 graus ho fiquem i controlem que es fonga el formatge i que solte l'aigua que té el xampinyó. Ja sabeu, les quantitats segons comensals, espere que us agrade.
INGREDIENTS:
- Xampinyons
- Bacó
- Pit de pollastre de gall dindi o pernil dolç
- Formatge per a gratinar
ELABORACIÓ:
Llavar els xampinyons, llevar el tronc i treure la capa com si el pelarem. Posem dins de cada xampinyó una mica de pit de pollastre de gall dindi, bacó i el formatge. Amb el forn precalfat a 170 graus ho fiquem i controlem que es fonga el formatge i que solte l'aigua que té el xampinyó. Ja sabeu, les quantitats segons comensals, espere que us agrade.
No hay comentarios:
Publicar un comentario