CHUPITO DE CHOCOLATE BLANCO Y MANGO (Receta de Mari Carmen Ene)
INGREDIENTES
-150 gr de leche
-200 gr chocolate blanco
-2 hojas de gelatina
-400 gr nata semimontada
-1 mango y azúcar
-150 gr de leche
-200 gr chocolate blanco
-2 hojas de gelatina
-400 gr nata semimontada
-1 mango y azúcar
PERPARACIÓN
-Calentar la leche y deshacer en ella el chocolate, poner las hojas de gelatina ya hidratadas.
-Por otra parte "semimontar" la nata ( esto es muy importante, no tiene que estar dura, pero tampoco caldosa)
-Cuando el chocolate ya esté casi frío, pero no cuajado, mezclar con la nata con movimientos envolventes.
-Llenar los vasitos y refrigerar.
-Por otra parte, cortar el mango en trocitos pequeños, y cocinar con azúcar al gusto ( yo personalmente no puse mucho, ya que la receta es muy dulzona).
-Poner el mango por encima.
-Por otra parte "semimontar" la nata ( esto es muy importante, no tiene que estar dura, pero tampoco caldosa)
-Cuando el chocolate ya esté casi frío, pero no cuajado, mezclar con la nata con movimientos envolventes.
-Llenar los vasitos y refrigerar.
-Por otra parte, cortar el mango en trocitos pequeños, y cocinar con azúcar al gusto ( yo personalmente no puse mucho, ya que la receta es muy dulzona).
-Poner el mango por encima.
Yo lo hice en versión pequeña , por que era una cena muy copiosa, pero también sirve para hacer una tarta, poniendo debajo una base de galletas.
GOTET DE XOCOLATA BLANCO I MÀNEC (Recepta de Mari Carmen Ene)
INGREDIENTS
-150 gr de llet
-200 gr xocolata blanca
-2 fulles de gelatina
-400 gr nata semimontada
-1 mango i sucre
PERPARACIÓ
-Calfar la llet i desfer en ella la xocolata, posar les fulles de gelatina ja hidratades.
-D'altra banda "semimontar" la nata ( açò és molt important, no ha d'estar dura, però tampoc caldosa)
-Quan la xocolata ja estiga quasi fred, però no quallat, barrejar amb la nata amb moviments envolupants.
-Omplir els gotets i refrigerar.
-D'altra banda, tallar el mànec en trossets xicotets, i cuinar amb sucre al gust ( jo personalment no vaig posar molt, ja que la recepta és molt dolça).
-Posar el mànec per damunt.
Jo ho vaig fer en versió xicoteta , per que era un sopar molt copiós, però també serveix per a fer un pastís, posant sota una base de galetes.
INGREDIENTS
-150 gr de llet
-200 gr xocolata blanca
-2 fulles de gelatina
-400 gr nata semimontada
-1 mango i sucre
PERPARACIÓ
-Calfar la llet i desfer en ella la xocolata, posar les fulles de gelatina ja hidratades.
-D'altra banda "semimontar" la nata ( açò és molt important, no ha d'estar dura, però tampoc caldosa)
-Quan la xocolata ja estiga quasi fred, però no quallat, barrejar amb la nata amb moviments envolupants.
-Omplir els gotets i refrigerar.
-D'altra banda, tallar el mànec en trossets xicotets, i cuinar amb sucre al gust ( jo personalment no vaig posar molt, ja que la recepta és molt dolça).
-Posar el mànec per damunt.
Jo ho vaig fer en versió xicoteta , per que era un sopar molt copiós, però també serveix per a fer un pastís, posant sota una base de galetes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario