COCA D'ALBERGÍNIA I CABRA (Recepta de Cruz B-z)
Aquesta coca me la va ensenyar la meua amiga Marta S-g i està molt bona, ideal per als amants dels formatges un poc forts.
INGREDIENTS:
- Una làmina de pasta fullada
- Albergínies (jo vaig utilitzar dues mitjanes)
- Ceba (jo vaig utilitzar dos grans)
- Un rulo de formatge de cabra
- Sal, oli i orenga
- Una làmina de pasta fullada
- Albergínies (jo vaig utilitzar dues mitjanes)
- Ceba (jo vaig utilitzar dos grans)
- Un rulo de formatge de cabra
- Sal, oli i orenga
ELABORACIÓ
- Ofegar la ceba en una paella amb una mica d'oli, sal i orenga fins que quede blaneta. Cura amb que no es torre.
- Partim les albergínies per la meitat i els fem uns corts. Les fiquem en un recipient apte per a microones (o sinó les tapem amb paper film) uns 5 minuts fins que queden blanetes. Retirar amb ajuda d'una cullera la carn i picar-la una mica.
- Punxem la pasta fullada. Estenem la ceba per la base, després l'albergínia i finalment el formatge de cabra tallat en rodanxes.
- La fiquem en el forn a 200-220 graus uns 15-20 minuts.
- Ofegar la ceba en una paella amb una mica d'oli, sal i orenga fins que quede blaneta. Cura amb que no es torre.
- Partim les albergínies per la meitat i els fem uns corts. Les fiquem en un recipient apte per a microones (o sinó les tapem amb paper film) uns 5 minuts fins que queden blanetes. Retirar amb ajuda d'una cullera la carn i picar-la una mica.
- Punxem la pasta fullada. Estenem la ceba per la base, després l'albergínia i finalment el formatge de cabra tallat en rodanxes.
- La fiquem en el forn a 200-220 graus uns 15-20 minuts.
COCA DE BERENJENA Y CABRA (Receta de Cruz B-z)
Esta coca me la enseñó mi amiga Marta y está muy buena, ideal para los amantes de los quesos un poco fuertes.
INGREDIENTES:
- Una lámina de hojaldre
- Berenjenas (yo utilicé dos medianas)
- Cebolla (yo utilicé dos grandes)
- Un rulo de queso de cabra
- Sal, aceite y orégano
- Una lámina de hojaldre
- Berenjenas (yo utilicé dos medianas)
- Cebolla (yo utilicé dos grandes)
- Un rulo de queso de cabra
- Sal, aceite y orégano
ELABORACIÓN
- Rehogar la cebolla en una sartén con un poco de aceite, sal y orégano hasta que quede blandita. Cuidado con que no se tueste.
- Partimos las berenjenas por la mitad y les hacemos unos cortes. Las metemos en un recipiente apto para microondas (o sino las tapamos con papel film) unos 5 minutos hasta que queden blanditas. Retirar con ayuda de una cuchara la carne y picarla un poco.
- Pinchamos el hojaldre. Extendemos la cebolla por la base, luego la berenjena y finalmente el queso de cabra cortado en rodajas.
- La metemos en el horno a 200-220 grados unos 15-20 minutos.
- Rehogar la cebolla en una sartén con un poco de aceite, sal y orégano hasta que quede blandita. Cuidado con que no se tueste.
- Partimos las berenjenas por la mitad y les hacemos unos cortes. Las metemos en un recipiente apto para microondas (o sino las tapamos con papel film) unos 5 minutos hasta que queden blanditas. Retirar con ayuda de una cuchara la carne y picarla un poco.
- Pinchamos el hojaldre. Extendemos la cebolla por la base, luego la berenjena y finalmente el queso de cabra cortado en rodajas.
- La metemos en el horno a 200-220 grados unos 15-20 minutos.
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