L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 30 de agosto de 2015



RELLOM A LA MEL I MOSTASSA (Recepta de Cruz B-z)
Aquesta recepta és molt socorreguda i es pot deixar feta d'un dia per a un altre, de fet està millor que acabada de fer.

INGREDIENTS
Depèn de la quantitat de gent que sigueu. Per a 8 persones jo vaig posar:
- 2 relloms de porc
- 2 porros
- 1 ceba gran
- 2 cullerades satisfetes de mel
- 1 cullerada satisfeta de mostassa de Dijon
- 400 ml vi blanc
- Oli, sal i pebre

ELABORACIÓ
- Es salpimenten els relloms i es dauren amb una mica d'oli en una cassola. Quan estiguen dauradets (sense que arriben a estar molt fets) es reserven.
- En la mateixa cassola on hem fet la carn, aboquem els porros i la ceba trossejada (millor que estiga en trossos xicotets ja que després anem a triturar-ho) Quan les verdures estiguen un poc fetes, afegim la mel i la mostassa, removem.
- Afegir el vi blanc i provar. Rectificar si és necessari de sal, mel o mostassa segons al gust. Afegim els relloms perquè es faça conjuntament.
- Quan l'alcohol haja evaporat i la carni les verdures estiguen tendres apaguem el foc .
- Triturem la salsa amb la batedora i després la passem per un xinès per a llevar tots els fils.
- De nou aboquem la salsa a la cassola. Tallem els relloms quan estiguen freds i també els afegim a la cassola.
- Calfar abans de servir i llest.


SOLOMILLO A LA MIEL Y MOSTAZA (Receta de Cruz B-z)

Esta receta es muy socorrida y se puede dejar hecha de un día para otro, de hecho está mejor que acabada de hacer.
INGREDIENTES
Depende de la cantidad de gente que seáis. Para 8 personas yo puse:
- 2 solomillos de cerdo
- 2 puerros
- 1 cebolla grande
- 2 cucharadas colmadas de miel
- 1 cucharada colmada de mostaza de Dijon
- 400 ml vino blanco
- Aceite, sal y pimienta

ELABORACIÓN
- Se salpimientan los solomillos y se doran con un poco de aceite en una cazuela. Cuando estén doraditos (sin que lleguen a estar muy hechos) se reservan.
- En la misma cazuela donde hemos hecho la carne, vertemos los puerros y la cebolla troceada (mejor que esté en trozos pequeños puesto que luego vamos a triturarlo) Cuando las verduras estén blanditas, echamos la miel y la mostaza, removemos.
- Añadir el vino blanco y probar. Rectificar si es necesario de sal, miel o mostaza según al gusto. Añadimos los solomillos para que se haga conjuntamente.
- Cuando el alcohol haya evaporado y la carne esté tierna apagamos el fuego.
- Trituramos la salsa con la batidora y después la pasamos por un chino para quitar todas las hebras.
- De nuevo vertemos la salsa a la cazuela. Cortamos los solomillos cuando estén fríos y también los añadimos a la cazuela.
- Calentar antes de servir y listo.

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