ENSALADA DE POLLO BALSÁMICO (Receta de Ana Viñals Sastrón)
INGREDIENTES
-2 cucharadas de vinagre balsámico.
-2 cucharadas de aceite de oliva.
-Sal.
-Pimienta.
-1 o 2 melocotones enteros y maduros.
-4 pechugas de pollo (yo he hecho sólo una) deshuesadas y sin piel.
-100 g de hojas de espinaca frescas (yo a ojo).
-Hojas de albahaca (no tenía albahaca fresca pero sí seca y es la que he utilizado).
-2 cucharadas de aceite de oliva.
-Sal.
-Pimienta.
-1 o 2 melocotones enteros y maduros.
-4 pechugas de pollo (yo he hecho sólo una) deshuesadas y sin piel.
-100 g de hojas de espinaca frescas (yo a ojo).
-Hojas de albahaca (no tenía albahaca fresca pero sí seca y es la que he utilizado).
ELABORACIÓN
Se calienta el grill a unos 150 grados. Yo le he puesto también aire.
Ponemos una cucharada de aceite y otra de vinagre balsámico en una fuente poco honda y salpimentamos bastante. Colocamos las pechugas y las vamos moviendo y dando la vuelta hasta que se impregnan del todo.
Se forra la bandeja del horno con papel aluminio y se ponen las pechugas encima separadas entre ellas. 10 o 12 minutos por cada lado. Se sacan y se parten en rodajas gorditas. Y se reservan.
Ponemos en una bandeja las espinacas mezcladas con la mitad de la albahaca (la mía como era seca la he espolvoreado por encima), y se colocan las rodajas de pollo.
Partimos el melocotón en gajos gorditos y lo colocamos también en la bandeja.
Y con la cucharada de aceite y la de vinagre que nos queda mezclada con la albahaca restante picada regamos la ensalada.
ENSALADA DE POLLASTRE BALSÀMIC (Recepta d' Ana Viñals Sastrón)
INGREDIENTS
-2 cullerades de vinagre balsàmic.
-2 cullerades d'oli d'oliva.
-Sal.
-Pebre.
-1 o 2 préssecs sencers i madurs.
-4 pits de pollastre de pollastre (jo he fet només una) desossades i sense pell.
-100 g de fulles d'espinac fresques (jo a ull).
-Fulles d'alfàbrega (no tenia alfàbrega fresca però sí seca i és la que he utilitzat).
ELABORACIÓ
Es calfa el grill a uns 150 graus. Jo li he posat també aire.
Posem una cullerada d'oli i una altra de vinagre balsàmic en una font poc profunda i salpebrem bastant. Col·loquem els pits de pollastre i les anem movent i donant la volta fins que s'impregnen del tot.
Es folra la safata del forn amb paper alumini i es posen els pits de pollastre damunt separats entre elles. 10 o 12 minuts per cada costat. Es trauen i es parteixen en rodanxes gruixudes. I es reserven.
Posem en una safata els espinacs barrejats amb la meitat de l'alfàbrega (la meua com era seca l'he escampat per damunt), i es col·loquen les rodanxes de pollastre.
Partim el préssec en gallons grossos i ho col·loquem també en la safata.
I amb la cullerada d'oli i la de vinagre que ens queda barrejada amb l'alfàbrega restant picada reguem l'amanida.
-2 cullerades de vinagre balsàmic.
-2 cullerades d'oli d'oliva.
-Sal.
-Pebre.
-1 o 2 préssecs sencers i madurs.
-4 pits de pollastre de pollastre (jo he fet només una) desossades i sense pell.
-100 g de fulles d'espinac fresques (jo a ull).
-Fulles d'alfàbrega (no tenia alfàbrega fresca però sí seca i és la que he utilitzat).
ELABORACIÓ
Es calfa el grill a uns 150 graus. Jo li he posat també aire.
Posem una cullerada d'oli i una altra de vinagre balsàmic en una font poc profunda i salpebrem bastant. Col·loquem els pits de pollastre i les anem movent i donant la volta fins que s'impregnen del tot.
Es folra la safata del forn amb paper alumini i es posen els pits de pollastre damunt separats entre elles. 10 o 12 minuts per cada costat. Es trauen i es parteixen en rodanxes gruixudes. I es reserven.
Posem en una safata els espinacs barrejats amb la meitat de l'alfàbrega (la meua com era seca l'he escampat per damunt), i es col·loquen les rodanxes de pollastre.
Partim el préssec en gallons grossos i ho col·loquem també en la safata.
I amb la cullerada d'oli i la de vinagre que ens queda barrejada amb l'alfàbrega restant picada reguem l'amanida.
No hay comentarios:
Publicar un comentario